Aktywne Wpisy
damianooo8 +259
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +41
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.5% (625)
- Nie 50.5% (638)
@D_Stog:
To tyle co nic. Jak miałem 25 lat na karku to nosiłem pecety i monitory na zakładzie oraz instalowałem użyszkodnikom windowsa i adobe readera za 9 zł brutto na godzinę. 11 lat minęło i programuję za 15 razy tyle na
Ale ja Ci nie każę programować, tylko wskazuję, że w wieku 25 lat to Ty zawodowo jeszcze w dupie byłeś i g---o widziałeś a to, co będzie za 5..10 lat pewnie Cię zaskoczy (o ile się nie poddasz).
Wręcz przeciwnie, Ty dopiero dorosłeś. Kora przedczołowa odpowiedzialna m.in. za hamowanie impulsów formuje się do 25 roku życia, więc dopiero co Twój mózg fizycznie osiągnął ostateczna formę
Od biadolenia jeszcze nikomu nic nie przybyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IMHO podziwiam ludzi, którzy są gotowi klepać tak codziennie 8h to samo na jakieś taśmie itd.
Jak napisałeś "młodzi" to myślałem, że masz 25 lat, ale stażu pracy kek