@StormPaiker: Uwielbiam - osiem i pół minuty tego co zawsze najbardziej kocham w Nightwish. Tuomas spuszczony ze smyczy, Floor która dostała utwór na albumie, w którym może pokazać swoje umiejętności po spokojniejszym Human:||:Nature.
Jedyne do czego mogę się przyczepić, to miks dźwięku żeby Floor nie ginęła pod podkładem muzycznym, który miejscami aż za bardzo dominuje.
@jaqqu7: W sumie fakt, troszkę jest momentami za cicho, choć nie zwróciłem na to uwagi od razu. W Human: | | :Nature niezwykle podoba mi się część samej orkiestry a zwłaszcza ostatni utwór z recytowanym fragmentem książki Sagana... Coś innego, przekaz, wytchnienie, zaduma, mogę zamknąć oczy i zacząć myśleć. Mega to na mnie działa. Zwłaszcza, że książkę przeczytałem z 3 lata temu i nie załapałem tego od razu (słaby angielski
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
https://www.youtube.com/watch?v=oHCaZmIzr0o&ab_channel=Nightwish
#muzyka #nightwish #powermetal #symphonicmetal
Szczerze, średnio mi podszedł ten kawałek, może innym bardziej się spodoba
Jedyne do czego mogę się przyczepić, to miks dźwięku żeby Floor nie ginęła pod podkładem muzycznym, który miejscami aż za bardzo dominuje.