Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mmmod: Pracowalem w fastfoodzie i po godzinie bylo widac czy sie nadajesz. Nikt nie ma w takich miejscach czasu, zeby cie uczyc zycia. Albo sie pewnymi sprawami sam zainteresujesz - cos podpatrzysz, podpytasz albo wylatujesz.
  • Odpowiedz
@mmmod: Nie wiem. Nie widzialem jak pracujesz. Ja bylem na takiej umowie, ze mnie nie mogli w-----c i sie w koncu nauczylem, ale chcieli mnie tam przez dlugi okres czasu zamordowac. Sprobuj nastepnym razem wykazac wiecej wlasnej inicjatywy. Nie oczekuj, ze wszystko bedzie ci wytlumaczone. Czasami trzeba improwizowac. Pamietaj, ze nie wszystko musi byc zrobione w takiej pracy idealnie - to tylko zmywak.
  • Odpowiedz
  • 0
@akaisterne: nie byłem tylko na zmywaku ale jak dziś sobie nie radziłem na początku no a wszystko musiało być szybko to mnie dali na zmywak
  • Odpowiedz
@mmmod: To akurat normalne, ze sie mniej doswiadczonych pracownikow przesuwa na latwiejsze pozycje. Nie porownuj sie do innych, bo rownie dobrze moga tam od roku pracowac i miec juz wszystko obcykane. Mimo wszystko jednak widac pewne predyspozycje jak ktos nowy przychodzi. Ja bym jeszcze sprobowal w kilku miejscach. Moze sie trafi jakas przyjazniejsza ekipa i jak sie pokazesz z lepszej strony, to beda bardziej chetni do pomocy.
ps. Powinni ci
  • Odpowiedz