Wpis z mikrobloga

Miałbym kaca moralnego gdybym zapłacił 50 zł za tak mierną galę, gdzie zrobili cyrk z Ferrarim, aby podbić mu rekord przed Diablo. Hejter jeszcze lepszy, zwinął się w żółwia i padł bez ciosu. Kpina.

Ave restream!

#famemma
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No uparłeś się, bo to właśnie Ciebie zabolało, że wykpiłem takich jak Ty, którzy wykupili dostęp.

@corsa900: To teraz dostaniesz zadanie jak w szkole na lekcji języka polskiego, wskaż mi fragment (zacytuj) pod twoim wpisem gdzie napisałem chodź raz, że wykupiłem dostęp do tego dostęp ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dałbym Ci screena z miesięcznym obrotem u tego bukmachera, to napisałbyś, że jestem hazardzistą i nie mam kasy na nic innego. Zdjęcie chaty, auta itd, to stwierdziłbyś, że to nie moje.

@corsa900: Miesięczny obrót u bukmachera, dom, auto poważny jesteś? Ja ci napisałem, że się nie zamierzam przepychać z tobą kto ma więcej. Jeszcze raz ogarnij się typie
  • Odpowiedz
#!$%@? się głupio w temat, a teraz będziesz łapał za słówka żeby jakoś się wywinąć.

@BombaskaEskadraLotnicza: Śmiesznie się z wami kłóci na tym wykopie, piszecie o rzeczach które nie mają miejsca a później mądrzej o tym nie wspomnieć. Nie no nie słówka, farmazona strzeliłeś.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 Ja odkąd strumyk nie daje od ręki restrima to nigdy nie chce mi się bawić i zawsze kupowałem każda gale ff, ale tak jak OP, miałbym w sobie niesmak gdybym im 50 zł zapłacił za takie gowno. W związku z tym tez nie oglądałem i porobiłem se coś lepszego xd
  • Odpowiedz