@wscieklizna_irl: psychiatra moim zdaniem nie powinien diagnozować zaburzeń osobowości tylko się zająć depresyjnymi lękowcami i schizofrenikami. Od tego są testy i psycholog kliniczny a nie baba co ma w godzinę stwierdzić że jesteś socjopata bo ci się robić nie chce i palisz zioło znam takie przypadki.
@lukija oznaczenie w mmpi 2, tam rozne byly skroty, a pd 4 oznaczalo zaburzenia psychopatyczne. Co rozumiem bardziej jako cechy psychopatyczne, badz cos zwiazanego po prostu z aspd, sama wiesz, zamieszanie jest z tymi kwestiami
@List0pad ale gdzie to znaleźć? bo ja mam wypisane wiązki jakieś A B i przy tym jakie zaburzenia osobowości mnie charakteryzują i do tego krótki opis, sama chcę zobaczyć czy coś mam takiego XD
@wscieklizna_irl: ale wiesz, że psychiatra nie robi testów psychologicznych, bo nie jest psychologiem i nie ma do tego uprawnień i zapewne nie posiada takich testów co nie xd?
Machajoncy papiesz
Ogólnie to powiedziała, że cechy schizoida mam ale kontakt ze mną zbyt dobry i ja bardziej antysocjal.
I coś o terapeutę na nfz wspominała.
xD
Na następnej pewnie będzie, baba się namyślić musi.
#gownowpis #psychologia #psychiatria #s----------e #zaburzeniaosobowosci
@wscieklizna_irl: (。◕‿‿◕。) zbyt fajna na schizoida xdd
Diagnoza aspd to jest pietno
Jak wychodziłam ze szpitala to curwa, która mnie diagnozowała poszła se na urlop, więc nawet obgadać tego nie mogłam xD
https://m.youtube.com/watch?v=tV-dRRK5c7I