Wpis z mikrobloga

@AlexBrown: Większość tych dzieciaków kreuje się tutaj na samców alfa, a w przyszłości jak zostaną skonfrontowani z poważnymi problemami, to zamiast stawić im czoła, będą lecieć w alko, m------n czy inne gówna. Niestety, ale łatwo jest mówić o czymś, o czym nie ma się pojęcia. Szkoda tylko, że zamiast tak jak piszesz, poblokować tych przygłupów, wiele osób bierze to do siebie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Merck_1ae7: Według mnie źle zrobiłeś pisząc do tej osoby. On nie życzy Ci dobrze i prawdopodobnie sra na Twoje życie. Wyciągaj wnioski z porażek. Ten kto się boi będzie niewolnikiem tego który się nie boi. Trzeba tez przyznać, że człowieka kształtują geny i w małym stopniu środowisko. Jeśli byłeś tępiony i Cię złamano to prawdopodobnie nie miałeś predyspozycji by osiągnąć sukces na tym świecie. Przykro mi
  • Odpowiedz
  • 0
@kinlej o fajnie w końcu jakaś relacja oczami kata. Akurat wiele dzieci robi źle szydzi bo inni to robią dla poklasku aby się wpasować a nie dlatego że są psycho totalnymi
  • Odpowiedz
@Merck_1ae7: współczuje OPie, fajne by było żeby dostał od losu za swoje ale niestety wydaje mi się że takich cwaniaków życie nigdy nie weryfikuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Merck_1ae7 fajnie Mirku, nie przejmuj się komentarzami wyżej. czułeś potrzebę to napisałeś.

btw, dales mi odwagę, że jak ktoś mi będzie truł dupę czemu nie przyjdę na spotkanie klasowe z liceum, to napiszę wprost cała prawde co o nich myślę XD
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice:

Znam kilka osób które dręczyły a teraz normalnie żona dzieci

Ale co to niby za dowód, jak ktoś ma żonę i dzieci to od razu wyklucza bycie psychopatą lub sadystą? xD

W Twojej wizji każdy taki dręczyciel powinien w dorosłym życiu siedzieć w więzieniu, aby uznać go za patusa? xD
  • Odpowiedz
Nie chcę ganić autora i pisać "po co takie rzeczy wysyłasz?" bo nie dość że to dla niego było ciężkie napisać taką wiadomosć, to potem jeszcze zebranie za to od nas krytyki byłoby koszmarem.

Nie widżę sensu w takim rozpamiętywaniu. To boli bardziej pokrzywdzonego niż sprawcę.

Facet odczyta wiadomosć (wpadła mu do folderi INNE) więc nawet nie dowiesz się żę ją przeczytał. A on to zrobi i zignoruje. Pewnie ma już dom,
  • Odpowiedz
Zajebiste jest to jak wykopki płaczą a samobojach mężczyzn, a w takiej sytuacji odpisz "nie zesraj sie" xd to jest kwintesencja wykopków xd
  • Odpowiedz
jak mnie w-------a jakaś zafarbowana na czarno maciora z mojej grupy na studiach, bo desperacko usiłowała się dowartościować moim kosztem przy poklasku podobnych jej leśnych dziwadeł, to po rzuceniu tego kierunku w p---u ucięłam z nią wszelki kontakt, po prostu. dzwoniła do mnie jeszcze dwa, albo trzy razy i pisała coś na fb, że "chce mi pomóc", ale zignorowałam ją, bo wiedziałam, że jakieś współczucie i szacunek to ostatnie co ona do
  • Odpowiedz