Aktywne Wpisy

eaxene +686
Złożyłem już tyle mebli w życiu, że mam achievementa i zdobyłem złotego inbusa.
#chwlesie
#chwlesie
źródło: temp_file1194880619505101413
Pobierz
RyanWolf +75
#swiatwedlugkiepskich Mariola z deka rozbyła się w biedrach...
źródło: image
Pobierz

Jak mnie w-----a te żebractwo internetowe.
#marywilska #warszawa
@Notabene: A teraz powiedz to samo rolnikom.
Tylko ze oni nie musza zbierac na zbiorkach. Zawsze kapitan panstwo da. Ubezpieczac sie nie trzeba.
P.S. Tylko ze jak to powiesz to licz sie z niespotykanym hejtem.
Ale ja to k---a wiem i im jestem starszy tym bardziej mnie to w-----a, bo dbam o to co mam i zawsze wszystko co posiadam jest ubezpieczone w full pakiecie, od 13 lat płace prywatne ubezpieczenie, place miesiąc w miesiąc 300 zł, warunki mam zajebiście dobre, jak zdechnę to rodzina dostanie za mnie pół bańki.
A frajery będą sponsorować nowe biznesy i zatowarowania sklepów ludziom, którzy nie potrafili zadbać o
Ale mimo wszystko - nie mam nic do tych co se jakies zbiorki robia. Bo tam placa ci ktory chca zaplacic. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Mojej (jak i pewno Twojej) kasy nie dostana.
Tymczasem rolnicy... (ale o tym to niedobra wspominac)
Rolnicy są potrzebni, ale nie w takiej formie jak to wygląda teraz. Powinno to zostać ucywilizowane, ozusowane z normalnym podatkiem i bez żadnych k---a ulg na diesla. Mam w rodzinie rolnika, idź z nimi w c--j
Doplaty do diesla to jedno z wielu (jk i za to ze pole jest pod gorke :P). Ale odszkodowania za:
-slonce
@gorzki99: rolników nie chcieli ubezpieczać w tym roku od przymrozków, nie wiem czy wszędzie ale generalnie chyba to było nieopłacalne dla ubezpieczyciela ¯\(ツ)/¯
@woskrosenie: Spoko wiec dlaczgo kapitan panstwo nie dziala?
Potrafi wymusic obowiazkowe OC za pojazd ale nie potrafi wymusic obowiazkowych ubezpieczen?
Chyba jednak nadal jest taniej doplacac do ubezpieczen nic placic odszkodowania za nieubezpieczone rzeczy?
@Notabene: kto normalny pomaga obcym ludziom przez internet finansowo xD to trzeba mieć coś nie tak z głową xD
..
W rolnictwie ubezpieczenia są p------e bo system jest państwowy na podstawie państwowych ustaw i ustaleń, zboza łatwo i tanio ubezpieczyć, upraw
@siodemkaxx: Rumianku sie napij, melisy, Popros kogos o masaz na uspokojenie. Bo szczekasz nawet nie czytajac co sie wczesneij napisalo. jak sie juz uspokoisz t przeczytaj raz jeszcze:
@gorzki99: nawet jak masz ubezpieczenie to jesteś w czarnej dupie, tylko ludzie na wypoku mają zbyt niskie iq żeby to zrozumieć
@Ligniperdus: A to ciekawe. Bo jak mnie babka z gory zalala na poprzednim mieszkaniu to odnowiem sufit i jeszcze bylem dosc fajnie do przodu - z ubezpieczenia.
Nie jestem wrozbita maciejem. Nie wiem co robi inni ludzie. Ja na ubezpieczeniu wyszedlem do przodu. Odnowilem sufit taniej niz wycenili i dostalem. Oczywiscie i pelna zgoda ze ubezpieczealnie leca w uja - nie sa caritasem. Po prostu trzeba czytac
I poeiwdz mi dlaczego mam to samo mówić do handlarzy chińskimi gaciami (sektor usług) i do rolników (sektor gospodarczy) czyli strategiczny?