Wpis z mikrobloga

Trzeba być skrajnym frajerem żeby teraz brać udział w zbiórkach na uciśnionych przedsiębiorców z marywilskiej. Jest coś takiego jak ubezpieczenie, każdy zasrany pawilon powinien je mieć. Nie miałeś ubezpieczenia? To zapraszamy po kredyt albo na won na etat.

Jak mnie #!$%@? te żebractwo internetowe.

#marywilska #warszawa
  • 30
  • Odpowiedz
@gorzki99 bo ty czytasz to co chcesz, a potem cisniesz po rolnikach w kazdym temacie nawet nie związanym z rolnictwem, wieczorem jak bede na kompie to ci wrzuce linki, żadne protesty nie są o dopłaty (poza tymi organizowanymi przez niektórych 80 letnich związkowców) a o zmiany systemowe
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: Super. Jak tam znajdziesz cos o przymusowym ubezpieczeniu (poza tym ze zboza musza byc chyba w jakos 50%) to bede szczesliwy.

Poza tym musimy uscislic - sadownikow tez podpinamy pod rolnikow czy rolnikiem jest tylko ten co ma pole i ew zwierzaki? Powaznie pytam jak sie umawiamy?

Bo jesli zaliczymy sadowniow do rolnikow i pokazesz mi postulat o OBOWIAZKOWYM ubezpieczeniu to bede
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: No i kurla mozna normalnie dyskutowac? Milo.

a dlaczego niby nie? sadownictwo to gałąź rolnictwa

Ale ja zaznaczylem ze pytam. Nie mialem pojecia jakiej odpowiedzi udzielisz ale sie dostosuje. Wiec zaliczamy - spoko.
Ale jak rozumiem kiedys byl pomysl na obowiazkowe ubezpieczenie ale "umar w butach". I dlatego teraz nie jet ponownie podnoszony. Super :D Nie
  • Odpowiedz
Ale jak rozumiem kiedys byl pomysl na obowiazkowe ubezpieczenie ale "umar w butach". I dlatego teraz nie jet ponownie podnoszony

@gorzki99: ale on wedle ustawy jest obowiązkowy, bo masz obowiązek ubezpieczyć minimum 50% od minimum 1 klęski, ale nikt tego nie egzekwuje narazie, OC rolnika i ubezpieczenia budynków tez są obowiązkowe a nie każdy ma

I oczywiscie macie to na postulatach. (tym razem juz nie
  • Odpowiedz
młodzi rolnicy powtarzają to na spotkaniu z ministrem, sam to niedawno mówiłem na jednym ze spotkań, ale oni to mają w dupie, bo socjal to elektorat

@siodemkaxx: TRANSPARENTY miras - niech spoleczenstwo zaoaczy o c wam naprawde chodzi.

Serio az tak nie potraficie w PR? Ze nie potraficie to widze - ale zeby az
  • Odpowiedz
TRANSPARENTY miras - niech spoleczenstwo zaoaczy o c wam naprawde chodzi.

@gorzki99: nas nie stać na kampanie informacyjne na bilbordach jak politycy robią...

Moze zamiast im utrudniac zycie zaczniecie
  • Odpowiedz
ale edukowali, na blokadach, na protestach w miastach itd. były rozdawane ulotki ludziom którzy stali w korkach

@siodemkaxx: Ale tera to albo zartujesz (mam nadzieje) albo az tak nie ogarniasz.

Jakbys mi chcial cos dac w momencie jak mi utrudniasz zycie to bym CIe tak zje*al ze by Ci uszy zwiedly. ZA CHOLERE BYM NIE WZIAL ZADNEJ ULOTKI OD
  • Odpowiedz
Jakbys mi chcial cos dac w momencie jak mi utrudniasz zycie to bym CIe tak zje*al ze by Ci uszy zwiedly. ZA CHOLERE BYM NIE WZIAL ZADNEJ ULOTKI OD CIEBIE.

@gorzki99: to ty na serio powinieneś sie leczyć, bo tylko jacyś patologiczni ludzie uznają protest za utrudnianie życia i chcą drugich ludzi atakować, według mnie takich jak ty powinno się izolować od społeczeństwa...

Nie stac na bilbordy? Ile przepalono paliwa na blokadach? (a zapomnialem - to te z doplata wiec taniej
  • Odpowiedz
to ty na serio powinieneś sie leczyć, bo tylko jacyś patologiczni ludzie uznają protest za utrudnianie życia i chcą drugich ludzi atakować, według mnie takich jak ty powinno się izolować od społeczeństwa...

@siodemkaxx: No okulary czasem musze ubierac i nie przesadzac z kawa. Tyle z leczenia.
"Wrogosc" wobec kogos kto mi robi pod gorke to calkiem normalny i zdrowy objaw.
Jak kuba bogu tak bog
  • Odpowiedz