Wpis z mikrobloga

W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.

#jedzenie71 #jedzenie #pizza
Kwas747 - W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. N...

źródło: temp_file8159385286953691777

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
@Kwas747: w sumie to już podczas życia w warszawce doszedłem do etapu że jak na mieście mogę zjeść poniżej 50zl to uznaje ze tanio xd i ostatnio pizza za 45zl nie robi już wrażenia
  • Odpowiedz
@Truskawkowy_Tapczan mniej iksde, więcej poszerzania wiedzy.

00 to ten sam typ mąki co 450. Ja chociaż mam jaja przyznać się do tego, że tego nie wiedziałem. Ty dalej będziesz żyć w niewiedzy i co najgorsze powielać te mity. :)
  • Odpowiedz