Wpis z mikrobloga

W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. Nie zamawiam już od tych Januszu biznesu. Doszedłem do idealnych proporcji i stworzyłem idealne warunki wypieku w zwykłym piekarniku. Wolę to niż pizzę której 75% stanowi woda za prawie 5 dych. Włoska mąka? Zwykła 450, piekarnik z kamieniem na maksa i jechane.

#jedzenie71 #jedzenie #pizza
Kwas747 - W #!$%@? mam te pizzerie. Chyba ich pogrzało ostatnio 40 zł za pepperoni. N...

źródło: temp_file8159385286953691777

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Truskawkowy_Tapczan: no i potwierdziłeś, zero zaskoczenia. :D


Żeby rodzajów mąki nie rozróżniać to naprawdę trzeba mieć siano we łbie. XD

Najlepsze jest to, że mógłbyś chociaż w jakiś minimalny sposób uargumentować dlaczego rzekomo nie mam racji, ale cóż, nie potrafisz. Więc zostaje ci dalsze robienie z siebie
  • Odpowiedz
@Truskawkowy_Tapczan grzeeeeczny! Daj głos jeszcze raz!


#!$%@?, tak jak ty się tu skompromitowałeś, tak dawno nie widziałem takiej akcjk na tym portalu. :D

Typ myśli, że 00 i 450 to różne mąki. XDDDDD
  • Odpowiedz
@Truskawkowy_Tapczan jak widać ty #!$%@?, który był święcie przekonany, że mąka 00 to inna mąka niż 450 (tudzież 405). XDDDD

Co, ogórki kwaszone to też inne ogórki niż kiszone, co nie? XDDD

Szczekaj dalej bo to jedyne co ci zostaje. XD

  • Odpowiedz