Aktywne Wpisy
![Runaway28](https://wykop.pl/cdn/c0834752/f257fa138886f71c928d3ee998fa71e1539fac6c540c1f89d72d70ff7e99d15a,q60.jpg)
Runaway28 +13
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
Aceniko +5
#hotelparadise
Nie no ogarnijcie się i nie piszcie jej aż tak, jest suką ale to przesada XD
Nie no ogarnijcie się i nie piszcie jej aż tak, jest suką ale to przesada XD
![Aceniko - #hotelparadise
Nie no ogarnijcie się i nie piszcie jej aż tak, jest suką a...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/a0c24a46e32ea49dd8b55bb242bc6b16281981e912b6e54721f5a7f93f86fa91,w150.png?author=Aceniko&auth=7430a39a2d6a78434882a93073d82511)
źródło: IMG_9848
Pobierz
#jedzenie71 #jedzenie #pizza
źródło: temp_file8159385286953691777
Pobierzźródło: temp_file7247318444075594188
PobierzNawet przestałem kupować mielone w markecie tylko mam maszynkę, idę na targ po porządny kawał mięsa i miele sam na świeżo, jakość nieporównywalna
@CzaikaRuchaika jak umisz w angielski to polecam tego gościa na YT, to było pierwsze
@peoplearestrange: Jak już gotowca bierzesz, to polecam spróbować Gusto Bello. Imo najlepszy gotowiec i najbardziej zbliżony do takiej normalnej pizzy. Chyba że typowo zależy Ci na mrożonce, to już kwestia gustu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kamień do pizzy, mąka 00 a skończyło się na piecu za 2.5k, kilu łopatach i ponad 40 kg mąki na antresoli. Cenowo nie licząc oczywiście ceny pieca jak i akcesoriów to:
- guanciale, ser kozi pleśniowy, por, szczypiorek 41,90 PLN czyli moje ulubiona w Iggy #jedzenie71
- podobnej jakości składniki oprócz mozzarelli bo zawsze kupuję di bufale+gaz+mąka to około
@Hamburk: uja sie tam znasz, jak dajesz takie głupie rady typu więcej drożdży. Ranty są git, żeby były jak w neapolitanie to nie ta mąka,
podstawą jest tylko i wyłącznie zakwas :)
a szczerze to zajmuje 2 minuty i można wiekszosc kroków innych ominąć..
Ponadto, mam dla was świetną wskazówk gdy już zrobicie ciasto na pizzę, możecie je zamrozić! Wystarczy wyjąć je rano, gdy wiecie, że na obiad planujecie przygotować pizzę