Tytuł:Rytm Wojny. Część 1 Autor:Brandon Sanderson Gatunek:fantasy, science fiction Ocena:9/10 ISBN:9788366712195 Tłumacz:Anna Studniarek-Więch Wydawnictwo:Mag Liczba stron:656 Jak zaczynałem czytać sagę jakoś w styczniu to myślałem że spokojnie nadrobienie jej zajmie mi cały rok - akurat do wydania ostatniego tomu. Stety/niestety idę przez nią jak burza. Za niedługo czeka mnie kilka miesięcy przerwy ( ͡°ʖ̯͡°)
W tej części już nie odczułem żadnej dłużyzny. Od początku trzyma w napięciu. Spokojniejsze momenty też ciekawią bo skupiają się na psychice bohaterów. W końcówce natomiast ciężko się oderwać od lektury. Dzisiaj przegapiłem przez to swój przystanek i prawie spóźniłem się do pracy ale nie żałuję ( ͡°͜ʖ͡°)
Tytuł:
Rytm Wojny. Część 1Autor:
Brandon SandersonGatunek:
fantasy, science fictionOcena:
9/10ISBN:
9788366712195Tłumacz:
Anna Studniarek-WięchWydawnictwo:
MagLiczba stron:
656Jak zaczynałem czytać sagę jakoś w styczniu to myślałem że spokojnie nadrobienie jej zajmie mi cały rok - akurat do wydania ostatniego tomu. Stety/niestety idę przez nią jak burza. Za niedługo czeka mnie kilka miesięcy przerwy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W tej części już nie odczułem żadnej dłużyzny. Od początku trzyma w napięciu. Spokojniejsze momenty też ciekawią bo skupiają się na psychice bohaterów.
W końcówce natomiast ciężko się oderwać od lektury. Dzisiaj przegapiłem przez to swój przystanek i prawie spóźniłem się do pracy ale nie żałuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: 918956-352x500
Pobierz