@PilotChemitrialsa: mam od tego sezonu taką (z tym samym wzorkiem nawet) tylko w jednolitym czarnym kolorze. Całkiem gruba i raczej nie plastikowa, ale nie mam porównania do owijek w tym pułapie cenowym od konkurencji, jedynie do stockowej owijki z deka.
@PilotChemitrialsa: jest bardzo spoko i warta ceny. Mięsista, nie nasiąka wodą, dobrze się "klei". Nie wiem jak z trwałością, bo mam od około 3 miesięcy, a do tego w gravelu. Ale na razie złego słowa powiedzieć nie mogę.
@PilotChemitrialsa: nie pomogę Ci z tym pytaniem, poczytałem opinie w necie, kupiłem, zawiozłem do gościa co mi serwisuje rower, nawinął przy okazji jakiegoś zimowego serwisu..
@PilotChemitrialsa: używam wersji kolorystycznej "mucha kiblowa" z tej serii i jestem bardzo zadowolona, ale nie mam porównania z innymi owijkami. Dobrze się trzyma nawet bez rękawiczek, jest stosunkowo miękka (gruba?). Co do długości: nie wiem, nawijali mi przy okazji przeglądu.
@PilotChemitrialsa: Wszystkie spece szosowe + 50koła sa owijane tymi owijkami. Mam posiadam na specu. Dobrze sie trzyma i klei. Topowa owijka wsród pro peletonu.
Spoko ?
Tak po fotkach wygląda trochę "plastikowo"
#rower #szosa #gravel
Jak z długością ?
Myślisz że wystarczy jej aby nawinąć na oryginalną ?
Lubię trochę grubiej mieć pod dłonią.
Raaaaczej nie wierzę, że uda się 2x nawinąć. Ja miałem jakieś podkładki żelowe i musiałem kombinować.