Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +572
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

Pan_Precz +7
#komputery ludzie pomóżcie mi! kupiłem nowego kompa (parametry na foto). Zakup był w 2021 roku i muli mi od początku jak cholera. mam problem w nim cokolwiek zrobić. kupiłem go jako rezerwę ale jet hujowy w ciul. Czy dodanie pamięci mi pomoże go usprawnić?
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
To nie jest komputer do gry tylko do oglądania filmów i do worda-eksela.
Ale h-j nie chodzi jak nalezy. CO Z NIM ZROBIĆ
źródło: KOMP FV 2021
Pobierz

@Pasterz30:
gdzie znaleźć lękowców których ciągnie do lękowców a nie odpycha
bo wg pastelowych grafik z insta lękowcy lecą na lekceważących
wg moich skromnych obserwacji taki schemat faktycznie występuje i lękowe baby czują wręcz repulsję do lękowych chłopów
@Kitku_Karola:
bo że mogą chcieć otwartego dostępnego emocjonalnie zaangażowanego partnera to wiem
wierzę nawet że gdzieś faktycznie istnieją takie które przekładają to na dokonywane wybory
@Kitku_Karola:
Ta książka to nie są tylko jakieś opisy statystyk
ale że w tej książce czy gdzieś online dostępny też?
z
Co do testu to lepiej przeczytać książkę i dopiero robić test bo sam test też trzeba umieć zinterpretować. Tam było tłumaczone że dominujący styl jest ważniejszy niż ten drugi i od jakich poziomów jest totalnie pomijalny ten drugi. Poza tym po co robić test jak nic nie chcesz z tym zrobić a w książce są podpowiedzi co robić by sobie pomóc.
@Kitku_Karola:
chodzi o to prawda?
@Kitku_Karola:
źródło: obraz
Pobierzładnie ora znienawidzone przeze mnie indywidualistyczne pierdy i potwierdza wszystko to w co od dawna wierzyłem a teraz mam poważne źródło na które mogę się powołać w dyskusjach z piewcami mUsIsZ nAjPiErW bYć sZcZeNśLiWy sAm zE sObO
@Kitku_Karola:
źródło: obraz
Pobierzhmmm no trochę co innego jeśli już te związki miał i wie że jeśli się postara to bez większych problemów taki znajdzie plus posiada przyjaciół i życie towarzyskie
a co innego jeśli jest totalnie wyalienowanym autystą którego interakcje z ludźmi ograniczają się do rodziny i kasjerek
to drugie to nie jest zdrowa sytuacja i podejrzewam że żaden zdrowy człowiek