Aktywne Wpisy
pieknylowca +479
Podróże. Podruze. Hotele. pOdRóŻe. Milano. Rimini. Bali. Nie chcesz zapewnić tego swojej witamince, chłopczyku? Może naprawdę jesteś chłopczykiem a nie menżczyznom. #podroze #rozowepaski #p0lka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#pytanie #kiciochpyta #rozowepaski #pytaniedorozowychpaskow #zwiazki #psychologia #gownowpis
@Pasterz30:
gdzie znaleźć lękowców których ciągnie do lękowców a nie odpycha
bo wg pastelowych grafik z insta lękowcy lecą na lekceważących
wg moich skromnych obserwacji taki schemat faktycznie występuje i lękowe baby czują wręcz repulsję do lękowych chłopów
@Kitku_Karola:
bo że mogą chcieć otwartego dostępnego emocjonalnie zaangażowanego partnera to wiem
wierzę nawet że gdzieś faktycznie istnieją takie które przekładają to na dokonywane wybory
@Kitku_Karola:
Ta książka to nie są tylko jakieś opisy statystyk tylko
ale że w tej książce czy gdzieś online dostępny też?
z ciekawości - jaki przejawia twój partner?
@Kitku_Karola:
Co do testu to lepiej przeczytać książkę i dopiero robić test bo sam test też trzeba umieć zinterpretować. Tam było tłumaczone że dominujący styl jest ważniejszy niż ten drugi i od jakich poziomów jest totalnie pomijalny ten drugi. Poza tym po co robić test jak nic nie chcesz z tym zrobić a w książce są podpowiedzi co robić by sobie pomóc. Ja
@Kitku_Karola:
chodzi o to prawda?
@Kitku_Karola:
ładnie ora znienawidzone przeze mnie indywidualistyczne pierdy i potwierdza wszystko to w co od dawna wierzyłem a teraz mam poważne źródło na które mogę się powołać w dyskusjach z piewcami mUsIsZ nAjPiErW bYć sZcZeNśLiWy sAm zE sObO
@Kitku_Karola:
niemal całe moje życie to samotność na trzeźwo
zdarzyło mi się kiedyś mieć babę i czułem się wtedy po prostu spokojny, szczęśliwy i bezpieczny jak nigdy mimo że nie widzieliśmy się na co dzień bo mieszkaliśmy 100km od siebie, stąd zamieściłem na screenie środkowy fragment,
hmmm no trochę co innego jeśli już te związki miał i wie że jeśli się postara to bez większych problemów taki znajdzie plus posiada przyjaciół i życie towarzyskie
a co innego jeśli jest totalnie wyalienowanym autystą którego interakcje z ludźmi ograniczają się do rodziny i kasjerek
to drugie to nie jest zdrowa sytuacja i podejrzewam że