Aktywne Wpisy
stanley___ +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Tylko Polski szkoda.
#polityka #bekazpo #bekazlewactwa #tusk #4konserwy
@ShinpuTokubetsu: Oj tam, myślisz, że to tak łatwo udawać, że się coś robi i nic nie robić? Oglądaj komisje na TVP, minęło pół roku i żaden większy temat nie został ruszony jak wiek emerytalny, kwota wolna czy energetyka, rolnictwo.
Śląskiego sie lepiej poucz.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ShinpuTokubetsu: może by tak przesunąć jeszcze trochę i zamiast tego wybudować Sferę Dysona XD
@ShinpuTokubetsu: Na przykład linia kolei dużych prędkości "Y" https://pl.wikipedia.org/wiki/Linia_kolei_du%C5%BCych_pr%C4%99dko%C5%9Bci_Y "7 grudnia 2011 minister Sławomir Nowak zapowiedział zamrożenie do roku 2030 wszelkich prac nad KDP po wykonaniu studium wykonalności"