Aktywne Wpisy
czehoo +44
Tuskoid zapowiedział kolej do 320 km/h? No to francuski alstom albo niemiecki siemens sobie zarobią xD Klasyka platformerskich rządów - wyprowadzanie pieniędzy polskich podatników do zachodnioeuropejskich korporacji (najlepiej niemieckich lub francuskich)
#cpk
#cpk
youknowthisxd +131
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Wie ktoś czy to jest jakiś scam? Pranie brudnych pieniędzy? Czy to naprawdę może być ktoś w potrzebie?
Zaoferował mi gotowkę 400zł (hotel kosztował 370zł). Tłumaczył swoją potrzebę brakiem możliwości zapłacenia kartą na bookingu (zgubił dokumenty) oraz tym że to najtańszy hostel jaki znalazł i nie przyjmują tam gotowki.
Nie widzę możliwości w jaki sposob mnie mogł oszukać na takiej transakcji (szczegolnie przez blika), ale z drugiej strony pewnie scammerzy wiedzą więcej o takich rzeczach. Wołam #security , może ktoś ma jakiś pomysł.
#wroclaw #oszukujo
@SzermierkaBananami: cena sie zmienia, jak rezerwujesz popoludniu na ten sam dzien to juz troche masz taniej
I na czym to polegało? Bo ja zrobiłem jakiś czas temu tak samo. Zamówiłem babce Uberka, oni mi dali gotówkę z małą nawiązką i tyle. Jedyne co się po fakcie zmartwiłem to to, że jakby tego Ubera zarzygali to mi by pobrało 300 zł za czyszczenie, ale na szczęście nic takiego
A to się nie spotkałem. W sumie rzadko w Polsce rezerwuje, pewnie dlatego. Dzięki.
@gomjeden: to jakaś sztuczka magiczna, bo i chłop i op będą mieli po 400zł, a hotel na tym nie straci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@R-87: czyżby Wałbrzych? xD
#!$%@?, we Wrocławiu masa jest hosteli które przyjmują gotówkę i są w niższej cenie. Aczkolwiek przyznam szczerze że nie wiem na czym przekręt miałby polegać poza tym, że to lewy hajs, ewentualnie przelew wcale nie miałby pójść na booking tylko jakąś lewiznę, nic innego mi do głowy nie przychodzi.
Nie coś w ten deseń?