Aktywne Wpisy

GabrielOcello +477
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w

mickpl +741
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci

https://businessinsider.com.pl/biznes/system-eliminowania-dronow-made-in-poland-najlepszy-jakiego-uzywalismy/ekqhv9n
#wojna #wojsko #ukraina #rosja #ai
źródło: PL
Pobierz@XpedobearX szkoda gadać, g---o wiedzą, ale muszą się wypowiedzieć xD
@Wojtex90 no nie wiesz takich podstaw, skyctrl to przecież analog patriota /s
@Andele: I niby co europejska kopuła zabija u nas?
Mam nadzieję, że tym razem zupełnie się mylę
@Andele: Żelazna kopuła to Izraelski system. Europejska inicjatywa to Sky Shield. Poczytałem, nie widzę nic zagrażającego nam.
"Swój ciągniemy dla siebie. Drugi ciągnąć będzie większość Europy." - wybacz ale nie rozumiem.
Tak wiele żeczy zostało zapowiedziane.zobacz ile zrealizowano. To że nasz system jest wdrażany nie ma znaczenia?A niemiecki jest w dużej mierze w planach. Poza tym
@Andele: A jaki niby rozwijamy? Mamy tylko Pioruna i to jest część Pilicy. SkyCTRL to UK-Polska