Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +264
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
cadec +41
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
mam malaguti madison, jeżdzę nim w różne trasy i nie ukrywam, że przydałaby się niekiedy nawigacja czy nawet Yanosik bo ijoijo, problem w tym, że nie mam zbytnio pomysłu jak zamontować telefon na tym skuterku (wrzucam jakieś zdjęcie z neta jak wygląda kierownica).
macie może jakieś ciekawe pomysły jak to ogarnąć? aktualnie jak muszę to na środek kierownicy zakładam sakwę rowerową na telefon ale nie jest to ani wygodne ani praktyczne, szczególnie, że przysłania mi część licznika
Komentarz usunięty przez autora