Aktywne Wpisy

Codon +34
#gielda #inwestycje #inwestowanie @ossprime regularnie pokazuje zmiany w czasie swojego portfela, to i ja pokażę - od 31 grudnia 2025 do 31 maja tego roku. Robię zrzut co miesiąc na koniec ostatniego dnia otwartych rynków.
W pierwszej kolumnie część portfela, na górze miesiąc, w środku WYNIK (obecny stan - wpłaty) - to ważne, bo nie śledzę tutaj wielkości portfela w czasie, tylko sam wynik.
Dane biorę bezpośrednio
W pierwszej kolumnie część portfela, na górze miesiąc, w środku WYNIK (obecny stan - wpłaty) - to ważne, bo nie śledzę tutaj wielkości portfela w czasie, tylko sam wynik.
Dane biorę bezpośrednio
źródło: Zrzut ekranu 2026-06-15 o 20.58.20
Pobierz
marcus777 +10
Czytam wasze wpisy o imponujących wynikach typu 150% od początku roku i patrzę na swoje marne 7% (i to po piątkowym odbiciu) z dużym bólem. Mimo jednostkowych pozycji, które zrobiły po 100%, to przez ich wielkość, -10% na innych pożarł cały zysk tych zyskownych.
Opchnąłem MU w szczycie i zebrałem ostatni dołek. Dokupiłem też sndk, nvda, cien (aktualnie strata -6%), lite. Jestem byczo nastawiony na najbliższe tygodnie.
W Polsce zebrałem LPP, a
Opchnąłem MU w szczycie i zebrałem ostatni dołek. Dokupiłem też sndk, nvda, cien (aktualnie strata -6%), lite. Jestem byczo nastawiony na najbliższe tygodnie.
W Polsce zebrałem LPP, a

Dzień siódmy, Maszewo - Tarnów Jezierny.
Ostatni dzień. Zaplanowałem drogę przez las, a w lesie niestety piach (╯︵╰,). Dodatkowo raz na środku trasy znalazłem ogrodzoną instalację wojskową, przez co musiałem ją wymijać lasem na przełaj. Dobra wiadomość jest taka, że to już koniec mojej wyprawy. Teraz chilluje że znajomymi nad jeziorem.
#rowerowyrownik #orlenbikechallenge #spierdotrip #menmikimenspierdotrip
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000012593
Pobierz