Aktywne Wpisy
uncle_freddie +677
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
Piszę z prośbą o wypełnienie ankiety do pracy dyplomowej. #rozdajo
Dla kogo jest ankieta? Osoby (gospodarstwa domowe) posiadające inteligentne urządzenia, np. inteligentna brama, żarówki, systemy ogrodowe, smart lodówki, smartwatche, itp.
Dodatkowo z tego powodu jest motywacyjne rozdajo
Nagroda to 50 zł blikiem/karta podarunkowa losowane dwukrotnie (Dla dwóch różnych osób)
warunek to zostawienie komentarza i plusa
Link do ankiety:
https://forms.gle/XfSRqxozcwjvobQm8
Zajmuje ok. 10 minut, pytania otwarte nie są obowiązkowe.
#studbaza #iot #internetrzeczy #
Dla kogo jest ankieta? Osoby (gospodarstwa domowe) posiadające inteligentne urządzenia, np. inteligentna brama, żarówki, systemy ogrodowe, smart lodówki, smartwatche, itp.
Dodatkowo z tego powodu jest motywacyjne rozdajo
Nagroda to 50 zł blikiem/karta podarunkowa losowane dwukrotnie (Dla dwóch różnych osób)
warunek to zostawienie komentarza i plusa
Link do ankiety:
https://forms.gle/XfSRqxozcwjvobQm8
Zajmuje ok. 10 minut, pytania otwarte nie są obowiązkowe.
#studbaza #iot #internetrzeczy #
Ile znacie takich sytuacji z życia, że to babka ma wysoki status a chłop jest zwykłym robotnikiem?
I nie mówię tu o młodych parach, gdzie chłop ma potencjał, bo na przykład studiuje a dziewczyna mu pomaga. Albo opcji, gdzie chłop jest uber przystojny.
Chodzi mi o stricte relacje: księgowa w korpo za 6k a mąż magazynier na widlaku za 3k.
I tak sobie żyją.
Jak często to widzicie?
ja osobiście nie znam ani jednego przypadku.
Na odwrót - jak najbardziej, ale żeby żona miała wyższy status od męża? Nie widziałem tego.
Znam za to parę sytuacji, gdzie mężowi pogorszył się status materialny, bo biznes padł i żona go zostawiła.
Albo żona zrobiła sobie studia, dostała awans a mąż pozostał zwykłym cukiernikiem i też żona go zostawiła
Jedyne co jestem sobie wstanie wyobrazić to:
Dziewczyna utrzymująca chłopaka, który jest na rezydencji / aplikacji
A druga opcja: chłopak to alvaro / algierczyk albo jakiś mega przystojny normic.
@drogba90
1. kolega wstawia bramy, mentalnie prostak, ale ma te 20-30k, żona ma wyższy status bo urzędniczka, ale 7k.
On zdradza.
2. Kolega na robotach w niemczech, robol, zarabia z 5x tyle co ona. Ona jakaś praca biurowa i zdradza go z przełożonym takim 5k. A raczej zdradzała bo po rozwodzie są.
3. Chop komornik w ch.. kasy. Żona urzędniczka. On ją zdradzał, a ona niekochana weszła w romans z prostakiem i
@analboss: Taki przypadek to akurat za mała różnica, to bardzo łatwo może się odwrócić.
Są takie przypadki ale rzeczywiście niezbyt wiele. Najczęściej kobieta ma zaplecze finansowe (jakieś spadki) albo zarabia kokosy i ma #!$%@?. Bierze po prostu przystojniaka niezależnie czy pracuje czy nie.
Albo śmieszniejsze sytuacje, gdzie taki pato przystojniak doi nieźle zarabiającą ale
ale to starsi ludzie, pobrali siępewnie w innych warunkach - bo co ludzie powiedzą i nie było internetu.