Wpis z mikrobloga

Jak reagujesz na opowieści osób hetero z otoczenia o ich „hetero problemach” w związku i dzieciach

• Nie mówią mi o tym bo wiedzą, że jestem „inny” 7.1% (1)
  • Robię za „best gay friend” i słucham ich narzekań 35.7% (5)
  • Wszystkich, którzy narzekają nazywam toksycznymi 14.3% (2)
  • Wszystkim którzy narzekają mowię, że to ich wina 21.4% (3)
  • Podjudzam kolegów przeciw ich żonom by ich uwieść 21.4% (3)

Oddanych głosów: 14

• 3
  • Odpowiedz
@przegrywNL: "best gay friend" byl wazna funkcja spoleczna w prehistorii, gdzie wiekszosc doroslych byla ojcami albo matkami i musieli zajmowac sie dziecmi, a gej dzieci nie mial i przez to mial sporo czasu zeby pomoc swoim krewnym zajetym przez dzieci.
  • Odpowiedz
  • 0
@An-Dagda: Słyszałem opinię, że jeszcze na przełomie wieków na polskich wsiach robiło się z gejów zaburzonych/lekko niedorozwiniętych i celowo niewyedukowanych po to by nie mogli nigdzie znaleźć normalnej pracy i zajmowali się gospodarstwem oraz starymi rodzicami gdy pozostałe dzieci uciekały do miasta i zakładały rodziny. Dopiero wejście Polski do UE i emigracja wyrwały tych 40-letnich Stasiów i Januszków z rodzinnego bagna.
  • Odpowiedz
@przegrywNL: Brzmi jak teoria konspiracyjna, ale w sumie pewnie prawdziwa. bo w polskiej kulturze panuje duzy nacisk na slub i robienie dzieci, wiec zapewne sporo gejow zostalo wyslanych na ksiedza, porzuconych, albo wykorzystanych na rodzinnego niewolnika.
  • Odpowiedz