Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +365
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +12
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
W dzisiejszych czasach dzięki dostępowi do informacji, aż dziwne, że ludzie daja się wysyłać na front. U ruskich to może aż tak nie dziwi, bo saszka z kineskopowym telewizorem i kiblem na dworze może faktycznie dać się omamić, ale wielu młodych ludzi widzi, że wojna głównie polega na wysyłaniu na siebie mięsa armatniego, przez rządzących, którzy sami w razie gdy zacznie im się palić pod dupami, ucieknie / zabunkruje się i nigdy przenigdy nie pozwolili by, żeby ktoś z np. ich rodziny poszedł walczyć na wojnie.
Czy można być większym frajerem, niż dać się podziurawić ołowiem, rozerwać na strzępy srając pod siebie przez drona / minę xD za jakiegoś starego dziada manleta, który lecząc kompleksy chce sobie przesunąć linię na mapie?
#wojna #ukraina
Wystarczy że unieważnia ci dokumenty i jesteś w czarnej dupie, nic nie możesz zrobić a złapany przez policję danego kraju, bez ważnych dokumentów mogą Cię deportować
@ciemny_kolor Były i zawsze będą. Zawsze gdzieś się znajdzie znudzony "grubas" który postanowi się pobawić w wojnę
@TheOneWhoKnocks: bzdura, konwencja genewska chroni Cię przed tym
@TheOneWhoKnocks: kolejna bzdura
@Trismus: na szczęście nie przyjdzie. Nie ma nic zabawniejszego jak p---a pisząca, że wojsko zrobi z kogoś mężczyznę. Najczęściej to właśnie totalne pizy które służyły w czasach zasadniczej i zostały przecwelone w ramach fali i teraz uważają się za mężczyzn bo umieją kible szorować i wiedzą w którą stronę ma być ułożona szczoteczka