Aktywne Wpisy

katienca +29
W------i mnie dzisiaj z wolontariatu ratującego zwierzęta, bo śmiałam zgłosić szanownemu zarządowi po ponad roku męki z koordynatorka fakt, że jest niekompetentna. Podałam im mnóstwo przykładów - pisząc im, że próbowalismy z nią wielokrotnie gadać jako wolontariusze, że odwalam za nią robotę, że nie dotrzymuje obietnic, kłamie i do tego popija częściej niż ustawa przewiduje i nawet raz przyszła ogarniac uratowane zwierzęta n------a jak szpadel. Jakież było moje zdziwienie kiedy na spotkaniu

annlupin +23
drugi dzień ustawiania kąkutera zakończony poustawiane wszystko oprócz kolorków klawiatury wgl dobrze że mie łindołs tego asystenta dał teraz bo ta 11 upośledzona jest a co uwas

I potem karetka stoi w korku, bo głąby nie potrafią wykorzystać wolnego miejsca tylko krzywią sobie felgi. Najlepsze jeśli pas kończy się krawężnikiem i barierką. Wtedy wszystkie felgi są poobdzierane, a karetka
@cwlmod: też tak kiedyś zrobiłem utkwiłem na środku, karetka pojechała, a kierowcy zaczęli na mnie trąbić z dwóch stron
@Wioskowy_gupek: daj przepis który tak mówi
Wpadasz na czerwonym na skrzyżowanie i wjeżdża w ciebie ktoś z boku, kto jest winny?
Ty wjezdzjacy na skrzyżowanie na czerwonym świetle, osoba jadąca prawidłowo czy kierowca karetki?
Przecież nawet kierowcy karetek są winni jak spowodują wypadek na skrzyżowaniu jak przejeżdżają na czerwonym. Jak sobie wyobrażasz linię obrony zwykłego kierowcy w takiej sytuacji?
Podaj przepis to nikt się
Masz ustąpić karetce i zrobić to ostrożnie. Przejazd pojazdu uprzywilejowanego to zaburzenie ruchu
Podaj przepis, to przyznamy ci racje. Chlopski rozum to zły doradca ( ͡º ͜ʖ͡º)
@open_or_die: Aha no to już wiemy, że jesteś miernotą drogową, która nie zna przepisów xD
Po co mam ci tłumaczyć oczywistości skoro podstawowych przepisów nie znasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)