Wpis z mikrobloga

Mozliwe jest mieć shadow bana na wiadomości w #tinder?

Na 6 wiadomosci ktore wyslalem do 6 lasek w przeciagu okolo 2 tygodni, zadna nie odpisala
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@essos ehhh nowy w swiecie? Niektore laski daja kazdego w prawo bo szkoda czasu na ogladanie profili, a niektore sobie kolekcjonuja pary zeby zbierac followersow na insta, jak ci zadna nie odpisala to nie ban tylko ma cie w dupie. Sorry
  • Odpowiedz
@Maxior99: mnie już nawet szara myszka taka typowa zghostowala po wymianie kilku wiadomości. Jak tak myślę dłużej to to że doprowadziłem do spotkania z tą jedną to niezły fart xD
  • Odpowiedz
@essos: Niestety to może być "próg mordy", musi najpierw przejechać się na kolejnej relacji spotkaniu z innym 'czadem' to może jeszcze się odezwie, czasem po dłuższym czasie 'bo nie była na apce" xD Niestety ja mam też tak czasem, że jak napiszę do takiej TOP d--y co się zmaczowała to nie odpisuje, a takie średniawki że nie wiem po co zalajkowałem to same pisza lol, albo zaniżyć standardy, albo czekać
  • Odpowiedz
  • 0
@Jody_HiGHROLLER: Usunalem to gowno. Jest jeszcze cos sensownego oprocz Tindra i badoo? Czasem ludzie pisza o FB randki - konto tam jest przywiazane do zwyklego konta czy jak to wygląda?
  • Odpowiedz
@essos: nie jest przywiązane, możesz mieć inne zdjęcia niż na profilu + nie ma tam żadnego info z Twojej aktywności na profilu. Masz jeszcze Boo i Bumble
  • Odpowiedz
@essos: FB Randki ten plus że nie płacisz za premium a widzisz kto Cię lajkuje itd. Trudno powiedzieć jaka baza - czy większą niż na Bumble, gdzie sporo jest kobiet zza granicy. To jest minus Bumble, chyba, że Tobie to nie przeszkadza, ale najczęściej i tak są to turystki które są chwilowo w Polsce. Jest jeszcze Boo, chyba największą baza użytkowniczek z tych trzech apek, tanie premium, możesz sprawdzić przy
  • Odpowiedz