Aktywne Wpisy

Clefairy +51
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna

źródło: s
Pobierz
mpetrumnigrum +98
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
Dojechaliśmy za Dzierżoniów, szukając miejsca na nocleg wjechaliśmy na taką drogę leśną że ani Simson ani ogar nie dał rady podjechać na pierwszym biegu.
Przejechaliśmy około 295km.
Spalanie w SIMSONIE wyniosło 2,75L jedziemy na płaskim 50km/h. A za Dzierżoniowem na asfalcie Simson jechał tylko na 2 biegu 20km/h a ogar tylko na pierwszym biegu.
Wczoraj wymieniłem dyszę
Dojechaliśmy za Dzierżoniów, szukając miejsca na nocleg wjechaliśmy na taką drogę leśną że ani Simson ani ogar nie dał rady podjechać na pierwszym biegu.
Przejechaliśmy około 295km.
Spalanie w SIMSONIE wyniosło 2,75L jedziemy na płaskim 50km/h. A za Dzierżoniowem na asfalcie Simson jechał tylko na 2 biegu 20km/h a ogar tylko na pierwszym biegu.
Wczoraj wymieniłem dyszę

źródło: temp_file7155675284626002489
Pobierz
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem czy ją p------o i jak ona sobie niby wyobraża przyszłość (mamy dziecko). Zakazałem jej jakiegokolwiek kontaktu z tym typem po za służbowym. Czasem mieli jakieś wyjście firmowe z pracy i na żadnym na którym on był ona się nie pojawiała. Czasem zaglądałem jej do telefonu żeby sprawdzić czy nie utrzymują kontaktu i faktycznie żadnych wiadomości nie ma.
Minął rok już powoli o wszystkim zapomniałem, a tu dzisiaj się dowiaduje, że w sobotę idzie na obiad z całym wydziałem. Zapytałem się no to jak cały wydział idzie to Ty też? I ona mówi no nie wiem chyba tak.
Zamurowało mnie. Nie wiem co z tym zrobić. Jest to dla mnie kompletna oznaka braku szacunku. Ja rozumiem, że tam będzie sporo ludzi ale ustalaliśmy jakieś granice. Przekroczenie ich to dla mnie policzek. Jakbyście zareagowali na moim miejscu?
#redpill #zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
źródło: OIP
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: logika to chyba nie jest twoja najmocniejsza strona.
Brawo OPie. Oczywiście że po kilku latach małżeństwa można czasem zwrócić uwagę na kogoś innego i w samym tym fakcie nie ma niczego złego a Ty nie mając żadnych dowodów że byłeś zdradzany zrobiłeś po prostu scenę zazdrości a
@Snowflake_: kazdy zwiazek z seksem od swieta jest udawany bo jak ludzie na siebie leca to sie grzmoca, jak sie nie grzmoca albo tylko od swieta to cos jest nie tak
Teraz i tak już za późno, bo od niej powinieneś odejść jak odkryłes te smsy.
@mirko_anonim:
Wiem, że zarzutka, ale mała podpowiedź.
Wiadomości były, ale nie tam gdzie szukałeś xD
źródło: 1000007051
Pobierz