Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem czy ją p------o i jak ona sobie niby wyobraża przyszłość (mamy dziecko). Zakazałem jej jakiegokolwiek kontaktu z tym typem po za służbowym. Czasem mieli jakieś wyjście firmowe z pracy i na żadnym na którym on był ona się nie pojawiała. Czasem zaglądałem jej do telefonu żeby sprawdzić czy nie utrzymują kontaktu i faktycznie żadnych wiadomości nie ma.
Minął rok już powoli o wszystkim zapomniałem, a tu dzisiaj się dowiaduje, że w sobotę idzie na obiad z całym wydziałem. Zapytałem się no to jak cały wydział idzie to Ty też? I ona mówi no nie wiem chyba tak.
Zamurowało mnie. Nie wiem co z tym zrobić. Jest to dla mnie kompletna oznaka braku szacunku. Ja rozumiem, że tam będzie sporo ludzi ale ustalaliśmy jakieś granice. Przekroczenie ich to dla mnie policzek. Jakbyście zareagowali na moim miejscu?

#redpill #zwiazki #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wcale, jest dorosła, zamężna i dzieciata, powinna wiedzieć, jak się zachowywać, jeśli nie to i tak twój opór nic nie zmieni, jak będzie chciała zrobić skok w bok to go zrobi, a karczemna awantura, którą jej zrobisz przed wyjściem tylko utwierdzi ja w przekonaniu do tego, że robi dobrze, a ty ją uciskasz. Sorry stary, wybrałeś słabą kandydatkę na matkę swoich dzieci.
  • Odpowiedz
no niestety kolego, teraz to już "po ptokach", zbieraj dowody wszystkie możliwe do sekretnego folderu na wypadek rozwodu, ale jak napisała do psiapsi że chyba coś do niego czuje i że przy nim czuje się świetnie to słabo... matka i żona powinna takie rzeczy zachować dla siebie i umieć zapanować nad macicą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim myślisz, że jak jej powiesz żeby przestała coś czuć do kierownika to tak po prostu przestanie? Albo powiesz jej żeby się jej nie podobał i nagle będzie dla niej brzydki? No niestety, tak to nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) skoro miała takie zamiary, to znaczy że nic do Ciebie nie czuje i ten związek jest trochę udawany. Podobają się jej inni, a z Tobą jest
  • Odpowiedz
w sobotę idzie na obiad z całym wydziałem. Zapytałem się no to jak cały wydział idzie to Ty też?

@mirko_anonim: logika to chyba nie jest twoja najmocniejsza strona.

Zamurowało mnie. Nie wiem co z tym zrobić. Jest to dla mnie kompletna oznaka braku szacunku. Ja rozumiem, że tam będzie sporo ludzi ale ustalaliśmy jakieś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: "przypadkiem zobaczyłem na jej telefonie wiadomości i teraz od roku sprawdzam żonie telefon." Coś mi się wydaje że nawet zanim miałeś do czego się p-------ć to chciałeś sobie kontrolować żonę.

Brawo OPie. Oczywiście że po kilku latach małżeństwa można czasem zwrócić uwagę na kogoś innego i w samym tym fakcie nie ma niczego złego a Ty nie mając żadnych dowodów że byłeś zdradzany zrobiłeś po prostu scenę zazdrości a
  • Odpowiedz
skoro miała takie zamiary, to znaczy że nic do Ciebie nie czuje i ten związek jest trochę udawany

@Snowflake_: kazdy zwiazek z seksem od swieta jest udawany bo jak ludzie na siebie leca to sie grzmoca, jak sie nie grzmoca albo tylko od swieta to cos jest nie tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: trzeba było przed zrobieniem dziecka myśleć. Narobią sobie bez żadnego pomyslunku.

Teraz i tak już za późno, bo od niej powinieneś odejść jak odkryłes te smsy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no jakby szanowała ten związek to zamiast sobie flirtować z kiero i plotkować sobie na ten temat z psiapsiółką, to powinna w pierwszej kolejności przyjść do ciebie. z drugiej strony widać ze sobie zryłeś łeb redpillowym baitem i myślisz że masz wpływ tam gdzie go nie masz + brak ci finezji, wiec nie dziwie się ze nic ci nie mówiła.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chłopie, szkoda mi cię tak realnie mi cię szkoda. a jak przyjdzie co do czego i zrozumiesz swoją sytuację i kim jesteś w społeczeństwie to nawet już nie będziesz tu pytać
  • Odpowiedz
Czasem zaglądałem jej do telefonu żeby sprawdzić czy nie utrzymują kontaktu i faktycznie żadnych wiadomości nie ma

@mirko_anonim:

Wiem, że zarzutka, ale mała podpowiedź.

Wiadomości były, ale nie tam gdzie szukałeś xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakbym zdradzał żonę i by to ogarnęła i nic z tym nie zrobiła - tak ty, to pierwsze co bym zrobił to zainstalował jakiś ukryty komunikator, zresztą jaki to jest problem ustawić na signalu/whatsupie znikające wiadomości i ukryć kontakt albo po prostu po każdej rozmowie go usuwać z listy XD
  • Odpowiedz