Odważnie. Zostało mi 19% baterii a ja sobie neta przeglądam.
Ale wylicza że 16h zostało to starczy zanim wrócę do domu.
Ale ogólnie ponad 3dni trzymania baterii jest bardzo spoko #s20fe Samsung nie umie w always on display. Zabierało to nawet 25 procent baterii, bo w kieszeni się nie wyłącza albo jak dłużej nie ruszasz telefonu. Tylko świeci non stop. Wyłączyłem to, zrobiłem na dotyk że jak dotkne to się wyświetli i mam dzień dłużej..
@r5678: AOD to moim zdaniem absolutnie zbędna opcja, mam w tablecie samsunga, mam w zegarku appla, mam w ajfonie. Skorzystałem tylko raz w celu sprawdzenia jak to wygląda i jest mi to zbędne bo i tak jak chce sprawdzić zegarek to jak go uniosę to się zaświeci, jak wyciągne telefon z kieszeni to mi sie blyskawicznie odblokuje, a z tableta korzystam jak potrzebuje xD
@Megawonsz_dziewienc: Mi się to przydawało, bo były powiadomienia i wiedziałem że ktoś np napisał czy dzwonił. No i w przypadku jazdy autem, nie trzeba odrywać rąk od kierownicy. Albo w domu jak nie chce ci się wstawać z fotela, bo telefon leży dalej niż zasięg ręki. Wcześniej ogarniała to dioda powiadomień, ale wyszły z użytku w zasadzie i nikt już tego nie montuje poza jakimiś wyjątkami.
@Megawonsz_dziewienc: No ale nie zawsze patrzysz się na telefon. Co do zegarka jak ktoś nosi ciągle to zgoda. Ja zrezygnowałem z tego, no i na noc zdejmowałem.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Ale wylicza że 16h zostało to starczy zanim wrócę do domu.
Ale ogólnie ponad 3dni trzymania baterii jest bardzo spoko #s20fe
Samsung nie umie w always on display. Zabierało to nawet 25 procent baterii, bo w kieszeni się nie wyłącza albo jak dłużej nie ruszasz telefonu. Tylko świeci non stop. Wyłączyłem to, zrobiłem na dotyk że jak dotkne to się wyświetli i mam dzień dłużej..
#telefony
źródło: temp_file7394730324341731875
PobierzJa zrezygnowałem z tego, no i na noc zdejmowałem.
Też do 6 dobije ;) nawet 7 byloby mozliwe. także jak mówiłem zależy co się robi.
źródło: Screenshot_20240603_113300_Device care
Pobierz