Wpis z mikrobloga

Odważnie. Zostało mi 19% baterii a ja sobie neta przeglądam.

Ale wylicza że 16h zostało to starczy zanim wrócę do domu.

Ale ogólnie ponad 3dni trzymania baterii jest bardzo spoko #s20fe
Samsung nie umie w always on display. Zabierało to nawet 25 procent baterii, bo w kieszeni się nie wyłącza albo jak dłużej nie ruszasz telefonu. Tylko świeci non stop. Wyłączyłem to, zrobiłem na dotyk że jak dotkne to się wyświetli i mam dzień dłużej..

#telefony
r5678 - Odważnie. Zostało mi 19% baterii a ja sobie neta przeglądam. 

Ale wylicza że...

źródło: temp_file7394730324341731875

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Piotrp7: zgadza się. Ale przy 4h też dobija do 3 dni. Zależy co robisz. Rzadko mam 4h sotu w parę dni. Średnio patrze się w telefon około 1h dziennie
  • Odpowiedz
@r5678: AOD to moim zdaniem absolutnie zbędna opcja, mam w tablecie samsunga, mam w zegarku appla, mam w ajfonie. Skorzystałem tylko raz w celu sprawdzenia jak to wygląda i jest mi to zbędne bo i tak jak chce sprawdzić zegarek to jak go uniosę to się zaświeci, jak wyciągne telefon z kieszeni to mi sie blyskawicznie odblokuje, a z tableta korzystam jak potrzebuje xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Megawonsz_dziewienc: Mi się to przydawało, bo były powiadomienia i wiedziałem że ktoś np napisał czy dzwonił. No i w przypadku jazdy autem, nie trzeba odrywać rąk od kierownicy. Albo w domu jak nie chce ci się wstawać z fotela, bo telefon leży dalej niż zasięg ręki. Wcześniej ogarniała to dioda powiadomień, ale wyszły z użytku w zasadzie i nikt już tego nie montuje poza jakimiś wyjątkami.
  • Odpowiedz