@blackbird: wygląda na to, że Makuła tak jak w grach ustawia sobie hard mode i dodatkowo utrudnia sobie grę swoimi zasadami, tak przez życie idzie w podobnym stylu ¯\(ツ)/¯
@blackbird: Nie e, Makuła jest czysty jak łza i święty oraz zawsze, podkreślam, ZAWSZE mówi prawdę i tylko prawdę ( ͡°͜ʖ͡°) Dlatego został praktycznie sam jak palec, bo wszyscy są po prostu p----------i i przeciwko niemu ( ͡º͜ʖ͡º)
Status partnera na twitchu zazwyczaj jest nadawany z automatu po spełnieniu określonych warunków (ktoś wklejał listę wcześniej pod tym wpisem). To, że Makuła nie dostał, to jest błąd w procedurach/ z------e moderacji twitcha. I wydaje mi się, że ta druga opcja jest bliższa prawdy.
jakim trzeba być pelikanem, żeby wierzyć makule w to jakie nieraz p------i kocopoły
@blackbird: Jakim trzeba być pelikanem żeby jakimkolwiek strimerom czy jutuberom ufać. Przecież to obcy ludzie są, mogą kłamać w każdej chwili bez konsekwencji. ლ(ಠ_ಠლ)
@blackbird: zabawne jest to, że najpierw #gonciarz odwala taką chałę w stosunku do @Wonziu, a kilka dni później @Wonziu popełnia ten sam błąd w stosunku do #emsc2
Trochę przykre. Niby dorośli ludzie, a jak dzieci.
szczerze to oczywiście ma rację że Makuła jest uparty ale czy to nowość i zaskoczenie? Za to że nie poszedł do Deszcza się płaszczyć to raczej szacunek bo to patologia i ten gość nie powinien mieć nigdzie władzy jeśli coś takiego się odwalało.
co do Emila mam mieszane uczucia bo jednocześnie Wonziu zaznaczył na streamie że to spoko człowiek i dalej go lubi ale zabolało go kłamstwo przynajmniej ja to
https://youtu.be/F2uGuRZG_sg
i jego (emila) odpowiedź, każdy może sobie wyrobić opinię sam ¯\(ツ)/¯
#wonziu
źródło: kevinoSD
Pobierzźródło: Screenshot 2024-04-24 171938
PobierzI wydaje mi się, że ta druga opcja jest bliższa prawdy.
źródło: obraz_2024-04-24_185831141
Pobierz@blackbird: Jakim trzeba być pelikanem żeby jakimkolwiek strimerom czy jutuberom ufać. Przecież to obcy ludzie są, mogą kłamać w każdej chwili bez konsekwencji. ლ(ಠ_ಠ ლ)
Trochę przykre. Niby dorośli ludzie, a jak dzieci.
szczerze to oczywiście ma rację że Makuła jest uparty ale czy to nowość i zaskoczenie?
Za to że nie poszedł do Deszcza się płaszczyć to raczej szacunek bo to patologia i ten gość nie powinien mieć nigdzie władzy jeśli coś takiego się odwalało.
co do Emila mam mieszane uczucia bo jednocześnie Wonziu zaznaczył na streamie że to spoko człowiek i dalej go lubi ale zabolało go kłamstwo przynajmniej ja to