Wpis z mikrobloga

@sylwke3100: tak, bo razem gotowanie jest gorsze - inne odczucia smakowe. Smierdzace ubrania w domu, wychodzenie z domu na balkon. 300-400zł mniej hajsu we wspolnym budzecie....
Olej tę karyne miras.
  • Odpowiedz
Dla mnie nie, skreślić na wstępie to można kogoś kto jest alkoholikiem, ćpunem, albo lubi majonez winiary. To, że ktoś pali może być minusem mniejszym czy większym, ale to nie zmienia tego, że ktoś taki może być jednocześnie wspaniałą osobą.

@Duddkov: no to można go skreślić czy nie można? Bo najpierw piszesz, że można

a potem, że taki ćpun może być wspaniałą osobą.
  • Odpowiedz
@Drogomir: Jak myślę "ćpun" to mam na myśli inne narkotyki, dlatego alkoholików też wymieniłem oddzielnie i nie chce mi się brnąć ten temat żebyś mi udowadniał, że nie ma różnicy
  • Odpowiedz
Czy waszym zdaniem palenie papierosów przez nowo poznaną osobę (samemu nie będąc palaczem) to jest zdecydowany argument za tym żeby w taką relację nie brnąć głębiej?

@sylwke3100:
To już zależy od Ciebie, czy wiesz jakie będą konsekwencje? I od tej osoby, czy stara się z tym walczyć czy wyhodować raka? Strzelałbym, że dużo ludzi ma mniejszy lub większy problem ze swoimi emocjami, albo palą, albo jedzą, albo piją, albo oglądają
  • Odpowiedz
przez takie szczegóły

@kaspil: Tylko, że palenie u kobiety jest mega wadą, a nie "szczegółem". Przede wszystkim palaczki szybciej stają się starymi babami z wyglądu, przez wpływ papierosów na kondycję skóry.
  • Odpowiedz
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Dla mnie to nie jest to samo i kropka. Nie chce mi się na ten temat dyskusji prowadzić bo ja mam ugruntowany pogląd i Ty. Kilku ludzi jednak poznałem w życiu i w różnych sytuacjach byłem i jak np. będąc na mieście widziałem ludzi obijajacych sobie mordy to byli #!$%@?, albo nawciągani, po palaczach nie spodziewam się raczej, że nagle im coś strzeli do łba. Nikotyna uzależnia więc jak
  • Odpowiedz
@sylwke3100: nie. Jest to minus z pewnością, ale nie na tyle duży żeby odpuścić. Moja żona pali, rzuciła tylko na czas ciąży i karmienia. Natomiast jak reszta rzeczy Ci pasuje i się dogadujecie dobrze to ważniejsze.
  • Odpowiedz