Aktywne Wpisy
board_of_trustees +160
Jarczur +76
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Miałem dzisiaj przedostatnią jazdę. I jakoś tak średnio mi szło. Miałem wrażenie, że motocykl jedzie nieco szybciej.
W szkole są 2. Jeden na A mt07, a drugi też mt07, ale na a2. Czyli chyba z blokadą. No i on ma szerokie gmole i jakiś taki szybszy jest, jak go nikt nie prosi.
Wg licznika może rzeczywiście jechał 11-13 zamiast 10, jak te drugi. W każdym razie trochę mi dzisiaj na nim nie szło. Zastanawiam się, czy może być tak, że przy niższej temperaturze powietrza i sporej wilgoci, silnik chce się wkręcać wyżej.
Ale jak zazwyczaj termometr pokazywał 105, to dzisiaj 94-100
Albo jakiś kijowy dzień dzisiaj
W większości wychodziło, ale tak za blisko linii np w 8
W ogóle to Word w tym tygodniu odwołał egzaminy przez pogodę
Jestem z Giżycka
Zrobię dzień przed
W Wordzie nawet 5 minut przed nie można pojeździć
Wsiadasz i jedziesz
Bo instruktor, o ile w ogóle gdzieś jest, raczej ma w------e xD
Byle pamiętać, żeby nogi zacisnąć na baku, siedzieć w lekkim pochyleniu, to już będzie wychodziło
Dzisiaj sam nie wiem,czemu, siedziałem jak na cruiserze (albo swoim 125), to ciężko było zrobić te manewry. I zimno ^^
Wróżba typu "jak w miarę ładnie zaparkuję w garażu na jeden raz (wjazd jest pod kątem prostym, nawet ojciec poprawia kilka razy, mimo że już prawie ćwierć wieku w nim parkuje), to zdam. Na dobrą sprawę zaparkowałem dość kijowo, ale na potrzeby wróżby styknie. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Wiem, że b----l. Straszny. Ale wszystko "potrzebne".
Zobaczę, powinno wychodzić