Aktywne Wpisy
Olsea +517
#logikarozowychpaskow
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
źródło: Screenshot_20250805-052213~2
Pobierz
gaz24wolga +43
Mirki z #emigracja #neet, co myślicie o Paragwaju jako życiowym back-upie?
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
źródło: temp_file2593273840146834989
Pobierz

Kiełbasa jest passe, od teraz wszyscy na majówkę grilują żelki, a potem czyszczą ruszt ze stopionych żelków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Łapcie #rozdajo
i jeśli ktoś w swoje szczęście nie wierzy, możecie złapać niektóre żelki na promce -20%
żelmki na promocji
Standardowe zasady #rozdajo :
-> obserwujecie tag #gusto
-> plusujecie posta
-> Przesyłacie mi pocztą polską bukiet z mięsa i sera, taki co się wujasowi daje na 50 urodziny
-> W trzy osoby wygrywacie po 2 kubeczki żelków Gusto, np. takie o żelki o smaku coli
Spam stopka:
Zapisujcie się na Newsletter Gusto po rabaciki i pseudo-śmieszne żarty- https://gusto.pl/newsletter/
Najlepsze żelki na Wykopie
źródło: wykopik3
PobierzRozdajo żelki cały czas, nikt nie kupuje to trzeba za darmo dawać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A ty pewnie go w tym wykorzystujesz i bierzesz ile się da, jak chytra baba z Radomia. Wstydź się!
Ty Mireczku to pewnie pomożesz sfinansować mi jakiś urlopik co? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żelki kupisz? Męska solidarność, wspieranie polskich biznesów itd? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dobry funfel jesteś, wiedziałem ( ͡° ͜ʖ ͡
I trzymaj się tam sztywniutko
Gdyby nie my, to byś mamy o pieniądze nie prosił i tak by to smutna siedziała przy garach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Spoksik, trzymaj się tam z tym urzędem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000075218
PobierzSorka za wołanie xD
@
Dlaczego dalej mnie dręczysz tymi pytaniami?
To naprawdę boli, takie propozycje od Ciebie...
Przykre, że chcesz to załatwiać publicznie (╯︵╰,)