Aktywne Wpisy
neurotiCat +111
Brawo dla Krzysztofa Bosaka. Jeden z nielicznych polskich polityjków z RiGCZem.
Dziś wzięliśmy udział w państwowych obchodach upamiętniających ofiary Ukraińskiego Ludobójstwa na Polakach na Wołyniu, Małopolsce wschodniej i Lubelszczyźnie. Byłem najwyższym rangą uczestnikiem uroczystości, co piszę bez żadnej satysfakcji. Wolałbym żeby było inaczej. Kolejny rok z rzędu wysłuchaliśmy przemówień w polskim gronie. Nikt ze strony ukraińskiej nie pojawił się pod pomnikiem, nie zabrał głosu, ani nie nadesłał listu. Jedynie wcześniej, przy Grobie
Masakra
Kiełbasa jest passe, od teraz wszyscy na majówkę grilują żelki, a potem czyszczą ruszt ze stopionych żelków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Łapcie #rozdajo
i jeśli ktoś w swoje szczęście nie wierzy, możecie złapać niektóre żelki na promce -20%
żelmki na promocji
Standardowe zasady #rozdajo :
-> obserwujecie tag #gusto
-> plusujecie posta
-> Przesyłacie mi pocztą polską bukiet z mięsa i sera, taki co się wujasowi daje na 50 urodziny
-> W trzy osoby wygrywacie po 2 kubeczki żelków Gusto, np. takie o żelki o smaku coli
Spam stopka:
Zapisujcie się na Newsletter Gusto po rabaciki i pseudo-śmieszne żarty- https://gusto.pl/newsletter/
Najlepsze żelki na Wykopie
Rozdajo żelki cały czas, nikt nie kupuje to trzeba za darmo dawać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A ty pewnie go w tym wykorzystujesz i bierzesz ile się da, jak chytra baba z Radomia. Wstydź się!
Ty Mireczku to pewnie pomożesz sfinansować mi jakiś urlopik co? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żelki kupisz? Męska solidarność, wspieranie polskich biznesów itd? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dobry funfel jesteś, wiedziałem ( ͡° ͜ʖ ͡
I trzymaj się tam sztywniutko
Gdyby nie my, to byś mamy o pieniądze nie prosił i tak by to smutna siedziała przy garach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Spoksik, trzymaj się tam z tym urzędem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sorka za wołanie xD
@
Dlaczego dalej mnie dręczysz tymi pytaniami?
To naprawdę boli, takie propozycje od Ciebie...
Przykre, że chcesz to załatwiać publicznie (╯︵╰,)