Aktywne Wpisy
Kurde zakładam działalność, ale nie mam pomysłu na nazwę. Pomyślałem, że może szanowne grono Mirków i mirabelek coś pomoże wymyślić. Zobowiązuję się do opłacenia dużej picki dla osoby, której pomysł wykorzystam.
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak ja kocham jak ktoś na tagu mówi np: że chciałby mieć dziewczynę a ktoś inny mu odpowiada "znajdź sobie hobby" XD, Niby w jaki sposób ma to pomóc? Ktoś sobie znajdzie i co dalej? Tak nagle ma zapomnieć o swoich pragnieniach tylko dlatego że będzie się skupiał na swoim hobby? A jeśli nawet tak to co on ma skupiać się na tym hobby 24/7 codziennie? On ma żyć z tego hobby a resztę mieć w dupie? Bo trochę nie rozumiem XD
Edit: Mi chodzi o przypadek Osób Brzydkich i niskich, Nie mam na myśli osób przeciętnych lub ładnych bo wtedy hobby może pomóc
Kolega z twarzy 4/10, 170 cm i znalazł sobie dziewczynę 8/10 tylko zamiast pierdzielić bzdury to działał tu i tam, najpierw sam jeździł na jakieś wycieczki potem
trzeba było próbować ich przekonać, że masz taki i taki rower, robisz 5 tys. km na rowerze rocznie, opowiedzieć gdzie jeździsz.
Mam do tego bardzo duże wątpliwości
Ja też nie mam najlepszej mordy, ale jakoś się udało znaleźć, wspólnego zainteresowania. Na hobby przez te lata wydałem ponad 100k zł i dalej to kontynuuje by było ciekawie.
Do obu swoich zainteresowań wykazywałem skłonności już w dzieciństwie. Później już nie znalazłem niczego, co mogłoby się z
Jeśli tak, to jakim cudem nie zorientowałeś się do dwudziestki (!), że właśnie to jest coś, co sprawia Ci radość?! Nie natrafiłeś na to wcześniej?