Wpis z mikrobloga

W zeszłym weekend miałem u siebie po raz pierwszy od dawna kobietę.
Nie wiedziałem czy po 2h iść w s--s i większy dotyk (czy tego chce) itd to położyłem powoli dłoń na jej ramieniu i powiedziałem
"Czuję że się zaraz spocimy". Tak nawiązanie do seksu pośrednie/żartobliwe, żeby zobaczyć jak zareaguje bez wyjścia na creepa i pójśćia od razu w e-------e rzeczy.
I skończyło się na tym, że wyszła po godzinie niecałej. W sensie nie wyczułem, że się jakoś zgorszyła ale wydaje mi się że przed tym jednak planowała być dłużej.
Wnioski takie, że muszę być bardziej stanowczy i bardziej zbliżyć się całym ciałem czy coś i zobaczyć reakcję, zamiast iśc w takie pośrednie sugestie.

#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #s--s #randkujzwykopem
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czuję że się zaraz spocimy

bez wyjścia na creepa

pick one

@mrrrrr:
Jakby był czadem to może nawet mówić d--a d--a d--a, a laska i tak ma kisiel w majtach.
  • Odpowiedz
@Kantar:

położyłem powoli dłoń na jej ramieniu i powiedziałem

"Czuję że się zaraz spocimy".

to już lepiej by wyszło jakbyś wyjął kindybała i zaczął trzepać
  • Odpowiedz
@Kantar: Fakty są takie, że gdyby naprawdę cię laska pociągała i miałbyś ją w mieszkaniu to nie zajmował byś się pieprzeniem kocopołów tylko brał się do rękoczynów, one dobrze wiedzą po co idą do mieszkania faceta sam na sam. Tu laska wyczuła, że nie ma chemii a jedyne na co liczysz to zaliczenie "kobiety" i widać nie będąc na głodzie dała dyla. xD
  • Odpowiedz
@Kantar: jak chcesz bzikać, to mało się gada ogólnie. Dużo się trzeba gapić w oczy, uśmiechać zalotnie, dotykać dużo ale nie nachalnie (ale zdecydowanie). Jak już się robi ciepło i ona sama zrzuca z siebie ubrania, to wtedy powinieneś spytać "jesteś pewna, że tego chcesz?". Jak nie jest, to przynajmniej Cię nie posądzi o g---t, a jak jest to powie "tak" czy co tam innego.

Ja ze swoimi wielomiesięcznymi kobietami
  • Odpowiedz