Wpis z mikrobloga

Ksemidesdelos - #kononowicz

źródło: ksztsztof

Pobierz

Co sądzisz o aktualnej sytuacji Krzsztofa?

• ma RAJ 26.8% (71)
  • ma RAJ ale mogliby mu częściej zmieniać pieluchę 10.6% (28)
  • jego stan byłby lepszy gdyby nie "pomoc" opiekunów 14.0% (37)
  • ja nie wiem, ja sie nie znam 12.5% (33)
  • halo panie sławku obudzi się pan 18.5% (49)
  • ewa lipka stara cipka 17.7% (47)

Oddanych głosów: 265

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksemidesdelos: wszystko super, dobrze robią. Najlepsze jest to, że ci debile wciskają w niego każdy produkt z napisem "BEZ DODATKU CUKRU" i jeszcze zadowoleni i chwalą go żeby to pił/jadł bo to mu można xD
Zresztą srawek wielki CEO mastermind sam mu wysłał kiedyś całą paczkę z ciastkami i musami owocowymi bo TO BEZ CUKRU, TO KRZYSIU MOŻESZ JEŚĆ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mogę z
  • Odpowiedz
@Bigticket: profesjonalni POmogerzy. Łyżeczka cukru na 100ml tego Tymbarka to jak Krzysiu wypije z 3L w ciągu dnia to nic mu nie będzie, w końcu bez dodatku cukru. Ja nie wiem czy ci opiekunowie to udają czy to naprawdę takie nietypowe ameby jeden z drugim, chociaż Zalewskiego to jeszcze rozumiem bo nie wie nie zna się
  • Odpowiedz
@Wonderknur: to są po prostu skończeni idioci oraz ignoranci. Paczka od rudego była wysłana po ostatniej wizycie knura w szpitalu jak go zawiózł chlopecek z rybim. Pod odwłokiem zrobiło się pierwszy raz gorąco więc był gówno remoncik oraz paczka z "produktami dla cukrzyków".
No nie wiem, gdybym to ja zarabiał pieniądze na jakimś obsrancu cukrzysiu, który nie bardzo chce się słuchać lekarzy to sam bym zgłębił temat tego co może
  • Odpowiedz
Ano soki, nawet wytłaczane czy wyciskane, a nie gówno z koncentratu są zdradliwe i niezbyt zdorwe niestety. Uwolniona, łatwo wchłaniana fruktoza robi niezły dym z cukrem we krwi, pragnieniem itd.

Zresztą łatwo poznać, nawet człowiek z dobrym cukrem często jest tym bardziej spragniony im więcej ich pije.
  • Odpowiedz
@n4zgullo: ja to wiem, dlatego napisałem łyżeczka cukru na 100ml bo też sprawdziłem z ciekawości :D chodzi o podejście ecipy do tematu i zerową wiedzę o chorobie ich podopiecznego.
@Bigticket śmiechłem wtedy z tej paczki. Chłop 600 syprucji trafia do szpitala, zbili mu to chyba wtedy a rudy wysyła musy owocowe żeby chyba knura dobić do jamy xD
  • Odpowiedz