Aktywne Wpisy
Pan_Kerfus +82
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
youngP +330
beka z tego matiego xdd
Wśród osób, które koordynowały wylewanie gnojowicy na ulicach Warszawy, #omzrik zidentyfikował przestępcę, który należy do proputinowskiej organizacji "Kamractwo" i był skazany za ataki na uchodźców z Ukrainy i polskich urzędników państwowych.
To kryminalista Mirosław Rostanowski
Mamy twarde dowody na to, że człowiek ten jeździł na Białoruś, gdzie spotykał się z przedstawicielami zbrodniczego reżimu Łukaszenki.
Jest to osoba ściśle związana z prorosyjskimi faszystami, którzy atakują NATO i Unię Europejską. To człowiek, który wielokrotnie dopuszczał się prowokacji, wymierzonych w dobro Państwa Polskiego. Typ był też chroniony przez PiS
Prowokator ten miał tez na sobie kamerkę prorosyjskiej telewizji "МИР ТВ" przy pomocy, której prowadził transmisję on-line.
#rosja #polska #warszawa #polityka #rolnictwo #bekazpodludzi #kamraci #prawo
@robert5502: Rostankowski