Aktywne Wpisy

CerealExperiment +49
Chciałbym się tu znaleść
źródło: 1000009036
Pobierz
NihilistycznyFemboy +113
Pamiętam jak moja mama się mną opiekowała to był najlepszy czas w moim życiu tak bardzo chciałbym żeby ona dalej żyła ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Fromsky Tej też.
chyba macie jakiś iloraz iq, który pozwala wam zauważyć zjawiska takie jak:
-manipulacja społeczeństwa
-wpływanie na opinię publiczną poprzez apele, ukierunkowane newsy,
Nie to co polskie p-------e w rurkach xD
Mam nadzieję, że nie będzie potrzeby obudzić się z tego snu jak za Napoleona.
Poważne badanie. O ile dobrze wiem to w analogicznych badaniach w Polsce o rolę imperatora walczy Zanberg z Korwinem.
@funkmess: To jedź na Ukrainę i walcz jako ochotnik skoro jesteś takim chojrakiem i daj się przemielić za polityków.
Polskie p-------e chcą s--------ć z Polski bo Wowoczka Putin wymachuje kułaczkiem xD a Francuzi chcą jechać mu w--------c bo ich ta napuchnięta morda w-----a.
Przecież to komedia, tupniesz nogą a husarz s-------a w podskokach xD
@funkmess: Rurek nie noszę i nie mam zamiaru dać się zabić dla polityków,a jak Francuzi są tak głupi, żeby ryzykować własne życie i zdrowie, tylko tak gadają a jak zobaczą jak wygląda prawdziwa wojna to im się odechce wojowania
Francuzi mają jaja i nie sposób im tego odmówić, wy na tupnięcie Niemca czy Ruska s----------e do Rumunii
Stąd Francja jest potęgą a Polska tam gdzie jest.
Różnica mentalności.
Ja mówię o podejsciu - Francuz jak mu coś nie pasuje będzie się n---------ł, Polaczek s--------ł z podkuloną kitą.
Dlatego Francja jes szanowana potegą, a Polska to zabory, żenady, rozbiory, przymusowi robotnicy i obsluga domów publicznych.
Jesteście ostatnimi ludzi którzy powinni mówić Francuzom co maja robić, ale widzę zero wstydu, zero godności i jakieś swoje teorie pełnych pampersów xD