Aktywne Wpisy

Wrrronika +7
Dalej myślę, że z takich basic supermocy chciałabym czytanie w myślach. Chociaż czy byłabym na tyle pewna siebie, by to potem wykorzystywać w jakichś negocjacjach?
Zależy też czy mogłabym pomyśleć o dowolnej osobie i w dowolnym czasie podsłuchać jej myśli.
Ehhh i zamiast mocy to jedynie płaskostopie się wylosowało
Zależy też czy mogłabym pomyśleć o dowolnej osobie i w dowolnym czasie podsłuchać jej myśli.
Ehhh i zamiast mocy to jedynie płaskostopie się wylosowało

wfyokyga +31
7 osób wzięło udział w ankiecie i żadnej poprawnej odpowiedzi. Na zdjęciu są 3 psy, ten gościu to pies. Czapka do ogon, nogi do przednie to łapy psa dokładniej czarnego pudla
źródło: temp_file2911734380525894204
Pobierz

#banki #finanse #pieniadze
źródło: 27 Art. 286 § 1 k.k. Z chwilą wpłacenia środków pieniężnych do banku wpłacający, tj. posiadacz tych środków, traci prawo własności tych środków i ma tylko roszczenie do banku o ich zwrot. Tak więc
PobierzNa każde twoje żądanie bank musi ci wydać środki.
W razie upadku banku o ile to nie jest jakiś gówniany Bank to też będą zwroty ale to już różnie bywa bo tam są określone różne kwoty i tak dalej jak mi pamięć nie myli.
Więc to nie jest tak że wpłacasz pieniądze i możesz zapomnieć że
źródło: temp_file1393026764612746369
PobierzDruga sprawa nie wiem dlaczego zablokowali ci pieniądze ale jakieś wyjaśnienie i musiałeś dostać.
Są przepisy które pozwalają bylokować pieniądze i tak dalej i nie mają też nic wspólnego z tymi o których tutaj w wątku była mowa.
Nie mieszaj i się dokładnie i dowiedz.