Aktywne Wpisy

Gmeras +630
Drogie Wykopki,
Na początku chciałem powiedzieć, że to ostatni post związany z tą historią. Jeśli ktoś będzie ciekawy, co u nas w przyszłości, postaram się odpowiedzieć, ale nie będę już publikować żadnych aktualizacji, z wiadomych względów.
Dziś odbyła się uroczystość pogrzebowa. Przyszło wiele osób, tak wiele, że nie byłem w stanie zarejestrować wszystkich, którzy przyszli pożegnać. Jeśli ktoś z Was tam był, dziękuję z całego serca bo widziałem wiele nieznajomych twarzy. Pochowana została w
Na początku chciałem powiedzieć, że to ostatni post związany z tą historią. Jeśli ktoś będzie ciekawy, co u nas w przyszłości, postaram się odpowiedzieć, ale nie będę już publikować żadnych aktualizacji, z wiadomych względów.
Dziś odbyła się uroczystość pogrzebowa. Przyszło wiele osób, tak wiele, że nie byłem w stanie zarejestrować wszystkich, którzy przyszli pożegnać. Jeśli ktoś z Was tam był, dziękuję z całego serca bo widziałem wiele nieznajomych twarzy. Pochowana została w
źródło: temp_file859706454760030366
Pobierz
gonzo91 +380
#uk #emigracja
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało

Pytanie nr 2 gdzie jest wasze 10 % i jak Wam się żyje ze świadomością, że w zdecydowanej większości Sejmików będzie rządzić KO oraz TD? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #bekazkonfederacji #konfederacja #bekazprawakow
Jak kogos nie stać na samochód to niech nie jeździ, nie życzę sobię zeby mnie patusy truły.
@GolompAmator: Akurat to mnie też za bardzo nie smuci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te całe Żukowskie, Kotule i reszta tylko zniechęcają do koalicji rzadzącej, a realnie pełnią tam funkcje marginalne.
@Lambo994: To jest c-----y przepis. Duże koszty na egzekucję i zabrany czas ludzi.
A ile takich samochodów jeździ po ulicach? Jeżdżę po warszawie i stare diesle to
@masz_fajne_donice: Zgadzam się, ale zwolennicy Konfederacji zrobili z tego taką parodię i podnieśli marginalny problem do jakiejś niebotycznej rangi. A większość ma w dupie to czy będą te SCT czy też nie, bo jak sam napisałeś praktycznie nikogo w dużych miastach
@GolompAmator: jestem bliski stwierdzenia że wszyscy się cieszą, ale tam akurat trochę urbanistow siedzi i może gdzieś mieli sensownych kandydatów
@Jefferson55: Zakaz wjazdu na parkingi podziemne samochodów z LPG to jawna dyskryminacja ludności.
@Lambo994: a to nie jest mniejszość w Polsce?
Nie martw się, nikt ci nie zakaże jeżdżenia starym dieslem od niemca po twoim pcimiu dolnym xD
@Lambo994: j---ć konfederusków, ale mieszkam w mieście i nie zgadzam się na strefy wolne od biedy mimo, że moje auto normy spełni¯\(ツ)/¯
@Lambo994: ile sejmików będzie miał PiS? I w ilu będą mogli w-----ć lewicę z koalicji?