Wpis z mikrobloga

Beka z k0nfiarzy jaki mają ból d--y o Trzaskowskiego. Zrozumcie tłuczki, że te wasze problemy typu zakaz wjazdu diesli z 2000 roku do centrum nikogo w miastach powyżej 100-tysięcy osób nie interesują. A w waszych dziurach nikt Wam nie zabrania jeździć tymi złomami.

Pytanie nr 2 gdzie jest wasze 10 % i jak Wam się żyje ze świadomością, że w zdecydowanej większości Sejmików będzie rządzić KO oraz TD? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wybory #bekazkonfederacji #konfederacja #bekazprawakow
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ile sejmików będzie miał PiS?

@moj_wykopowy_login: Najprawdopodobniej 3. KO wygrała w 10 Sejmikach, w kolejnych 3 (łódzkie, podlaskie, małopolskie) najprawdopodobniej stworzą większość z TD. W łódzkim na 100 %, bo tam różnica między PiS a KO jest minimalna i podobna jak na poziomie krajowym, a TD zdobyła 13 % poparcia. W Małopolsce i Podlaskim się okaże, ale raczej też zrobią większość i ewentualnie dołożą Lewicę. W najmniej optymistycznym scenariuszu KO+
  • Odpowiedz
założę się, że ten wpis pisał biedak, jeżdżący zbiorkomem xD

@dobry-informatyg: Jakbyś kiedyś nieudaczniku wyjechał ze swojego zadupia w którym psy dupami szczekają, a 20-letni Passat jest nadal obiektem westchnień i przyjechał do jakiegokolwik miasta wojewódzkiego, to zobaczyłbyś jakimi samochodami jeżdżą cywilizowani ludzie. A potem zrozumiał dlaczego mogą mieć totalnie w dupie SCT, gdzie dla takich jak ty jest to sprawa życia i śmierci.
  • Odpowiedz
@Lambo994 Sialalala to jego miasto puśćmy jamiraquia

Trzaskowski to zadufany buc typowa przypadłość samorządowca z PO XD Tylko może się z tym lepiej kryje niż taki przyglup Sutryk (i dyplomu nie kupił jak on) więc powie parę ładnych słówek i już macie mokro w majtkach

Ale nie można tak mówić bo będziesz głupkiem ze starym dieslem pisowskim!!!

A poza tym demokracja wygrała
  • Odpowiedz
@Lambo994: nie wiedziałem, że miasto wojewódzkie jest zadupiem. Może Łódź do najładniejszych nie należy ale zadupiem nie jest xD. Czy jak jeżdżę 4 letnim volvo to należę do cywilizowanych ludzi? xD. Dla mnie to sprawa bycia świadomym, że te twoje SCT to g---o, które nie działa. Mam też bekę, że każdy przeciwnik to dla ciebie ktoś, kto porusza się starym gratem, a sam pewnie p----------z autobusem albo matka cię wozi
  • Odpowiedz
Jak kogos nie stać na samochód to niech nie jeździ, nie życzę sobię zeby mnie patusy truły.

@siemankooo: ludzie jeżdżący samochodami to patusy? Kurczę, czyli ty nie masz samochodu? Czy może jednak też patusem jesteś?
  • Odpowiedz
Zakaz wjazdu na parkingi podziemne samochodów z LPG to jawna dyskryminacja ludności.

@Mandarex: parkingi są prywatne, miasta są publiczne. Poza tym nie istnieje taki zakaz.
  • Odpowiedz
@dobry-informatyg: Napisałem już to kilka razy powyżej, ale jak widać do nierozgarniętych trzeba będzie jeszcze kilka razy. NIE POPIERAM STREFY SCT choćby z tego powodu, że w takich miastach jak Warszawa czy Wrocław bardzo stare diesle to może z 1-2 % ogólnie poruszających się samochodów. Większy koszt będzie wynikał z egzekwowania tego prawa, aniżeli da to realne korzyści w postaci czystego powietrza przy tak nikłej liczbie gruchotów.

Natomiast dla mnie
  • Odpowiedz
Strefy czystego absurdu to jawna dyskryminacja ludności. Tam gdzie je wprowadzono, nie poprawiła się jakość powietrza. To jest gangsterka ze strony władz lokalnych.

@Jefferson55: a zakaz palenia śmieciami to jawna dyskryminacja biednych
  • Odpowiedz
Po prostu ten problem mieszkańców w zdecydowanej większości nie dotyczy. Dlaczego? Wyjaśniłem powyżej. Tymczasem K0nfa próbowała zrobić sobie na tym koło zamachowe kampanii

@Lambo994: i k---a bardzo dobrze, o c--j ci typie chodzi, a aborcja jakiego procentu ludności dotyczy? też p-------ć będziesz że to problem 500000 rzędny? właśnie całe piękno demokracji i wolności słowa polega na tym że choćby 0.0000001% osób problem dotyczył można daną sprawę nagłośnić i nawet zbić
  • Odpowiedz
Strefy czystego absurdu to jawna dyskryminacja ludności. Tam gdzie je wprowadzono, nie poprawiła się jakość powietrza. To jest gangsterka ze strony władz lokalnych.

@Jefferson55: źródło: bączury wyssane z d00py wykopka xD
  • Odpowiedz

@Jefferson55: I jeszcze łażą ludzie po tych szerokich chodnikach, jak by miasto było dla ludzi, a nie dla samochodów.
  • Odpowiedz
@Lambo994: Ja jestem przeciwnikiem PO i trzaskowskiego, ale z innej beczki to ujmę. Konfiarze mają ból d--y że mało kto na nich głosuje, bo nie mogą zrozumieć, że nikt nie chce ich turbokonserwatyzmu na sterydach . Ja głosowałem na niszowe partie, moze nawet plaknton. Ale może jak konfa zrozumie, że na średniowiecznych poglądach nie zbudują duzego poparcia to wtedy można z nimi gadać
  • Odpowiedz
@siemankooo: ale ty jesteś głupi, bo chyba zdajesz sobie sprawę, że do SCT wjedzie nowe auto kogoś majętnego, auto cięższe, z większym silnikiem i w rezultacie emitujące trochę więcej szkodliwych gazów niż stary ale mały, lekki i z mniejszym silnikiem pojazd szarego kowalskiego, który de facto emituje tych spalin mniej niż te nowe, wielkie premium fury. To nie lata 90-te gdzie po ulicach jeździły trupy. Stan używanych aut w Polsce
  • Odpowiedz