Aktywne Wpisy

niebadzogrem +147
Nie ogarniam hejtu na tuje :D Chce się odgrodzić od sasiada i nie chce wydać milionów + nie chce o to dbać.
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska

euklides +124
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,

Pytanie nr 2 gdzie jest wasze 10 % i jak Wam się żyje ze świadomością, że w zdecydowanej większości Sejmików będzie rządzić KO oraz TD? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #bekazkonfederacji #konfederacja #bekazprawakow
@moj_wykopowy_login: Najprawdopodobniej 3. KO wygrała w 10 Sejmikach, w kolejnych 3 (łódzkie, podlaskie, małopolskie) najprawdopodobniej stworzą większość z TD. W łódzkim na 100 %, bo tam różnica między PiS a KO jest minimalna i podobna jak na poziomie krajowym, a TD zdobyła 13 % poparcia. W Małopolsce i Podlaskim się okaże, ale raczej też zrobią większość i ewentualnie dołożą Lewicę. W najmniej optymistycznym scenariuszu KO+
@dobry-informatyg: Jakbyś kiedyś nieudaczniku wyjechał ze swojego zadupia w którym psy dupami szczekają, a 20-letni Passat jest nadal obiektem westchnień i przyjechał do jakiegokolwik miasta wojewódzkiego, to zobaczyłbyś jakimi samochodami jeżdżą cywilizowani ludzie. A potem zrozumiał dlaczego mogą mieć totalnie w dupie SCT, gdzie dla takich jak ty jest to sprawa życia i śmierci.
Trzaskowski to zadufany buc typowa przypadłość samorządowca z PO XD Tylko może się z tym lepiej kryje niż taki przyglup Sutryk (i dyplomu nie kupił jak on) więc powie parę ładnych słówek i już macie mokro w majtkach
Ale nie można tak mówić bo będziesz głupkiem ze starym dieslem pisowskim!!!
A poza tym demokracja wygrała
@siemankooo: ludzie jeżdżący samochodami to patusy? Kurczę, czyli ty nie masz samochodu? Czy może jednak też patusem jesteś?
@Mandarex: parkingi są prywatne, miasta są publiczne. Poza tym nie istnieje taki zakaz.
Natomiast dla mnie
@Jefferson55: Taka sama dyskryminacja jak zakaz wyjebywania śmieci do lasu.
@Jefferson55: a zakaz palenia śmieciami to jawna dyskryminacja biednych
@Lambo994: i k---a bardzo dobrze, o c--j ci typie chodzi, a aborcja jakiego procentu ludności dotyczy? też p-------ć będziesz że to problem 500000 rzędny? właśnie całe piękno demokracji i wolności słowa polega na tym że choćby 0.0000001% osób problem dotyczył można daną sprawę nagłośnić i nawet zbić
@Jefferson55: źródło: bączury wyssane z d00py wykopka xD
@Jefferson55: I jeszcze łażą ludzie po tych szerokich chodnikach, jak by miasto było dla ludzi, a nie dla samochodów.