Aktywne Wpisy
Anetkia +676
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Masz na myśli PiS i bk2%? Czy PiS i największa inflacja w Europie przed wojną i pandemią? Bo wtedy bogata część mojej rodziny szła w nieruchomości aż huczało bo widzieli jak pieniądze topnieją na koncie.
@Turkotka: Nie chcę nic mówić ale pod względem ekonomii i socjalu to PiS jest partią lewicową.
To że robią mafijne interesy z kościołem katolickim nie robi z nich programowej prawicy.
Wiem, przecież napisałem jej czy chodzi o PiS jeżeli mam podziękować lewicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@d_garm Jak wyżej
500+ i te inne gówna pisowskie to żaden socjal tylko rozdawnictwo i kupczenie głosów. Socjal ma na celu wyrównywanie szans najbiedniejszej klasy, by ta miała szanse żyć na poziomie co
@gandalf_rzulty: Niby ogólnie masz rację, ale tym, że napisałeś "głupich ludzi" przekreśliłeś całą swoją wypowiedź.Owszem PIS zapewne kupił głosy robotników, osób najmniej zarabiających i w trudnej sytuacji życiowej, ale choć zrobił to cynicznie to przynajmniej zauważył, że takich osób jest w Polsce większość. Natomiast sejmowa Lewica odwróciła się od robotników dokładnie
@revente: Uuuu widzę urojenia liberaloidalne. No więc program Bezpieczny Kredyt to kwintesencja kaptializmu, gdzie kapitał właściwy (w tym przypadku deweloperzy, bo twój pan samochodzik nie jest kapitałem, a Ty nie jesteś żadnym kapitalistą) wpłynął na ustawodawcę celem stworzenia dla siebie korzystnej sytuacji
@Turkotka: nie, ma na mysli lewice, ktora wlasnie na insta wrzuca kolejne bonusy dla kolejnych grup spolecznych, teraz dla jakichs nauczycielek. Co pis złączył koalicja nie rozdziela xd
@BornToDie69: Od 1945 do 1989 i później 2001-2005. W 1989 skończyliśmy na samym dnie ilości mieszkań w Europie. Nie pamiętam dokładnie ale na pewno byliśmy w top 3 najmniejszej ilości mieszkań do