Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2

Mirek224 +56
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz

Taka zmiana oczywiście musi być zaakceptowana przez użytkownika, a brak zgody wiąże się z zablokowaniem połączeń wychodzących.
Jak to ładnie napisali - wystarczy tylko jeden klik, aby korzystać z usług dalej. Na szczęście niewiele więcej klików wystarczy, aby przenieść numer do innego operatora 🙂.
(To nie jest reklama) Na drugi dzień od mojej decyzji otrzymałem kartę SIM z Mobile Vikings Polska, z którymi wcześniej miałem dobre doświadczenia. Za 25 zł nielimitowane SMS i połączenia oraz 25 GB Internetu, które powinno mi całkowicie wystarczyć. Na plus fakt że pakiet się kumuluje i niewykorzystany w danym miesiącu nie przepada. Dla bardziej wymagających są oczywiście większe plany, które nadal wypadają lepiej niż w Orange.
Ostatnio stałem się nieco mniej wygodny i coraz częściej wkurzam się jak traktuje się stałego klienta. Wiem, że straty firmy oszacowano na 2 złote, ale i tak warto czasem się nie dawać. mBank Polska również pożegnałem po kilkunastu latach współpracy dzięki absurdalnym podwyżkom na każdym kroku.
#orangeflex #orange
źródło: KRÓTKA HISTORIA (2)
PobierzZgadzam się poza tym jednym zdaniem. Każdy operator stara się podnosić ceny bo niektóre obowiązywały 10+ lat a jak wiadomo wszystko drożeje. Nawet Viking traktuje pakiet za 25 po macoszemu (brak 5g, wyłączenie z programu polecających) , natomiast większy pakiet wypada gorzej (mniej GB, gorszy pakiet w roamingu). Zawsze mogłeś wybrać opcję pośrednią zapłacić z góry na rok
jakbym potrzebował więcej to brałbym ofertę w subskrypcji
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@chanoja: ja polazłem do nest banku. Nie mam kart, gotówkę wyciągam blikiem, więc interesowała mnie darmowość tej operacji.
@GamingMode: w orange tez sie kumuluje przez pol roku, po pol roku masz tego tyle ze wiecej nie trzeba jesli ciagniesz najtnaszy pakiet + socialpass free
@GamingMode: byłem u Vikingów dwa miesiące. Dużo jeżdżę po kraju i mam drugi numer "do Internetu" gdyby zasięg na głównej karcie (Orange) leżał. GB od groma, a miesięcznie nie byłem w stanie wykorzystać nawet 20%, bo pomimo 5G w macierzystej miałem transfery gorsze niż 3G w Orange. Teraz drugi numer mam