Wpis z mikrobloga

@wiciuWw46_xD: Aż mi się przypomniało mielenie ruskiej artylerii podczas ofensywy na Zaporożu. Tak zmielono ruskich, że do teraz mają inicjatywę na całym froncie xD. Niesamowite zwycięstwa excelowe Ukrainy część 965947.
  • Odpowiedz
@wiciuWw46_xD: Aż mi się przypomniało mielenie ruskiej artylerii podczas ofensywy na Zaporożu. Tak zmielono ruskich, że do teraz mają inicjatywę na całym froncie xD. Niesamowite zwycięstwa excelowe Ukrainy część 965947.

@Szinako: No tak wojowałeś wtedy że aż ci konto zbanowali multikonciarzu. xD A najśmieśniejsze było jak wszyscy zamilkiście w końcówce czerwca bo nie wiedziliście jeszcze co.
  • Odpowiedz
No tak wojowałeś wtedy że aż ci konto zbanowali multikonciarzu

@Mitur: Jakie jest moje multikonto?

xD A najśmieśniejsze było jak wszyscy zamilkiście w końcówce czerwca bo nie wiedziliście jeszcze co.

@Mitur: "wszyscy" kto to ci wszyscy? Nie miałem wtedy konta, ale nie pamiętam, żeby wtedy było w sieci cicho.
  • Odpowiedz
NIE MAJĄ NA CAŁYM FRONCIE, na Zaporożu są mieleni. I to nie jest jedyne miejsce

@walenty-merkel: W sensie, że są w defensywie mieleni? Bo jeżeli nie to mają inicjatywę xD.

Magazyny pojazdów artyleryjskich są prawie puste. Koreańskie magazyny amunicji też.

@walenty-merkel: Od 2 lat xD
  • Odpowiedz
Jakie jest moje multikonto?

@Szinako: oj, koniasz, koniasz... przecież to konto założyłeś zaraz po wyłapaniu bana na starym ruski trolu.
widzę że teraz jesteście oddelegowani na odcinek izrael-palestyna wszyscy.
  • Odpowiedz