Aktywne Wpisy
bastek66 +51
Towarzysz_Sobaka +23
#raportzpanstwasrodka
Z Filipem jest ciekawa sytuacja. Z jednej strony jest na zwolnieniu lekarskim a chorobowe w UK ledwo starcza na jedzenie. Jest zdany tylko na siebie.
Z drugiej strony Muminy ciągle proszą się o kasę na tyle bezczelnie, że Filipowi puściły nerwy dając do zrozumienia, że nie będzie całe życie niewolnikiem.
Z Filipem jest ciekawa sytuacja. Z jednej strony jest na zwolnieniu lekarskim a chorobowe w UK ledwo starcza na jedzenie. Jest zdany tylko na siebie.
Z drugiej strony Muminy ciągle proszą się o kasę na tyle bezczelnie, że Filipowi puściły nerwy dając do zrozumienia, że nie będzie całe życie niewolnikiem.
Śniła mi się 2x pod rząd była dziewczyna (bardziej situationship), z którą relacja ciągnęła się jakoś 2 lata. Ostatni raz gadaliśmy rok temu w styczniu/lutym.
Trochę tęskniłem ale później zacząłem się z innymi spotykać. Miałem nawet półroczną relacje, gdzie już w ogóle o niej nie myślałem. Jedynie na samym początku. Ostatnio jednak już z tamtą ostatnią dziewczyną się nie spotykam i być może zaczyna mi trochę doskwierać samotność, czy coś, bo znowu wróciły myśli o tamtej poprzedniej.
Laski też tak wspominają, czy tak jak się zawsze mówi, miesiąc minie i nie pamiętają, zaczynają nienawidzić itp?
Natomiast inne nadal mi się podobają i czasami za nimi tęsknię. Na pewno w moim przypadku atrakcyjność ma duże znaczenie.
Ta, o której pisze, to podobałem jej się i mówiła, że miała ze mną najlepszy s--s. Nie wiem, czy to ma