Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

wycofanie i niechęć do ryzyka - przez co kobiety mówią "gdzie ci MĘSCY mężczyźni, liderzy, providerzy"

@Dietetyq: Paweł… podrywać to ja mogę dziewicę, a
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): kryzys demograficzny jest dlatego, że stulejarze zamiast zmężnieć i wejść w związek karmią się alt-rightowym gównem i szitpostują nic nie warte teorie na wypoku. A mogliby w tym czasie zabiegać o rękę damy, z którą mogliby mieć dzieci.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
kryzys demograficzny jest dlatego, że stulejarze zamiast zmężnieć i wejść w związek karmią się alt-rightowym gównem i szitpostują nic nie warte teorie na wypoku. A mogliby w tym czasie zabiegać o rękę damy, z którą mogliby mieć dzieci.

@mirko_anonim: dokładnie - dlatego jest problem demograficzny w całym kraju i w całym świecie zachodnim, że grupka przegrywów stanowiących 0,000001% społeczeństwa tak sobie tutaj piszą ^^
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

kryzys demograficzny jest dlatego, że stulejarze zamiast zmężnieć i wejść w związek

Niby z kim mają wejść w te związki? Z puszczalskimi sz0nami po karuzeli i pijaczkami? W związek małżeński to ja mogę wejść z kobietą dla której będę pierwszym, a nie 1425274924787
  • Odpowiedz
@Dietetyq:
ja rozwiązałam sprawę krótko - przeszłam na islam i przygotowuje się do ucieczki z Europy. Nie mam zamiaru żyć w kręgu kulturowym, gdzie ludzie zmuszają mnie do życia innego niż dom-mąż-dzieci
  • Odpowiedz