Aktywne Wpisy
darkmen2905 +35
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

KjatanSveisson +11
#perfumy
Ponieważ mózg człowieka potrzebuje stałego karmienia ćwiczeniami oraz wartościową wiedzą by się rozwijać, tak chyba mogę powiedzieć, że mój już dawno idzie wyłącznie w regres XD
Pokusiło mnie kupić najtańsze ścierwo, najbardziej paskudnego, chamskiego klona jakiego ostatnio widziałem, a zatem przed wami Fragrances World Nuke (wersja podstawowa bez dopisku 2.0) która to miała w zamiarze klonować Spicebomba EDT.
Ja
Ponieważ mózg człowieka potrzebuje stałego karmienia ćwiczeniami oraz wartościową wiedzą by się rozwijać, tak chyba mogę powiedzieć, że mój już dawno idzie wyłącznie w regres XD
Pokusiło mnie kupić najtańsze ścierwo, najbardziej paskudnego, chamskiego klona jakiego ostatnio widziałem, a zatem przed wami Fragrances World Nuke (wersja podstawowa bez dopisku 2.0) która to miała w zamiarze klonować Spicebomba EDT.
Ja
źródło: IMG_20250505_214521
Pobierz

Chłopie, zastanów się nad sobą. Spłakałeś się jakim to kiedyś byłeś katolikiem, jak to w duszpasterstwie byłeś i na pielgrzymce, a teraz "Kościół be" (zero przykładów, co konkretnie Ci się nie podoba) i hurr durr jak to ja i kolega gej byliśmy wartościowymi członkami wspólnoty, a jednak nikt po was nie płakał, nie zatrzymywał, biskup w procesji nie wyszedł prosić o pozostanie i każdy ma to w dupie, że sobie poszedłeś xD Niezłe masz o sobie mniemanie - pycha, a tutaj (cytat z Ciebie) dodatkowo nieczystość, żeby każdy mógł tutaj sobie zobaczyć z kim mamy do czynienia. I Ty myślisz, że co my niby mamy zrobić, podjąłeś chłopie decyzję jako dorosły człowiek i nie będzie nikt za Tobą ganiał i cię prosił czy coś. To nie jest sekta, jak się komuś nie podoba, to droga wolna.
#katolicyzm #mirkomodlitwa #mikromodlitwa #wiara #religia #kosciol #chrzescijanstwo #wielkanoc