Wpis z mikrobloga

@WeShouldAllRun: dobry bejcik takiego jeszcze nie było. Winszuje, trochę przegiales z tym zatrzymywaniem się na strzałce bo już zrobiło się oczywiste, ale do tego momentu - złoto
  • Odpowiedz
@WeShouldAllRun

zahamować do zera na każdej zielonej strzałce bo Pan Policjant kazał

Jak nie masz co robić z pieniędzmi to się nie zatrzymuj, ja bym nie chciał zapłacić 1500zl za taką głupotę która nic mnie nie kosztuje, a często poprawia bezpieczeństwo (przede wszystkim pieszych).
  • Odpowiedz
@WeShouldAllRun Jeśli nie potrafisz współdzielić wspólnej przestrzeń i Twoja racja jest najlepsza. Kup sobie motolotnie albo jeździj pociągiem Z tym też możesz mieć problem....
  • Odpowiedz
@chodznapole: a ktoś powiedział, że można 140?

Można czy nie można to jest pojęcie względne, za jazdę 140 jak Cie złapią jest mandat o określonej wysokości bo przekroczyłem o 20. Dla mnie to uczciwa cena za sprawne poruszanie się.
  • Odpowiedz
@MojHonorToWiernosc: nie mam żadnego problemu jak ktoś i 120 wyprzedza lewym, nawet jak lecę 180 ale doganiam dwie fury blisko siebie na prawym to noga z gazu o patrzymy czy chcą wyprzedzać, ale the power to them!

ja mówię tylko o debilach co nie 140 tylko 100 i nie wyprzedzają a jadą lewym
  • Odpowiedz
@lukihi: ludzie o których piszę nie jadą przepisowo, czytaj co jest napisane

nigdzie nie napisałem nic o tym czy ja umiem jeździć, mówię tylko kto na pewno nie umie jak się boi do 120 dobić na esce
  • Odpowiedz
@WeShouldAllRun: ja najbardziej pozdrawiam tych którzy wyprzedają, zaraz potem zwalniają, trzeba ich wyprzedać, potem znowu się obudzą i tak w kółko. Wczoraj za którymś powtórzeniem tej zabawy z Panem Januszem z Hondy Civic kombi na warszawskich blachach,postanowiłem trochę zwiększyć prędkość jak już był na lewym pasie gotowy do kolejnej ekstremalnej misji wyprzedzania z prędkością o 1 większą niż moja. No i tak ze 125 przyspieszałem powoli do 160 i Janusz
  • Odpowiedz
@a665321 XD chyba w twoim gronie autystyków
@BennyLava istnienie prawa w dużej mierze zależy od tego czy ludzie się do niego stosują i dla przykładu nikt nie gania rowerzystów na chodnikach z mandatami, choć jest to nielegalne, bo w praktyce nikogo to nie obchodzi
  • Odpowiedz