Wpis z mikrobloga

@magdalena-gaska: to jest kwintesencja lat 90 albo wczesnych 00, boomerski komiks
1. Laski są rywalkami w skakaniu ja boltzu xD
2. Laski nie dbają sobie jak mają dzieci xD
3. Mężczyźni wolą tzipe niż własne dziecko xD
4. Faceci biorą ślub z kochankami xddddd
5. Faceci nie pomagają przy
  • Odpowiedz
  • 18
@WrzeCiOna: Ale zauważ że tutaj te młode matki nie tyle są niezadbane co wręcz brudne. Ja tu widzę spaczony obraz macierzyństwa. I spaczony obraz związku. Wręcz można powiedzieć że to taka patola gdzie facet najpierw nie pomaga a później zostawia kobietę z dzieckiem.
  • Odpowiedz
Moral jest taki, że wystarczy poczekac az dziecko podrośnie i nie porownywac sie z innymi i nie oceniać

@WrzeCiOna: Just poczekaj bro - zapytaj się dziadka czy babcia kiedykolwiek wróciła do tego jaka była zanim się urodziło dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po porodzie jest game-over, kobieta zalicza w jego trakcie rekordowy wystrzał oksytocyny i jest zakochana w dziecku, a mężczyzna jest wtedy redukowany do roli
  • Odpowiedz
@magdalena-gaska: nie wiedziałem, że dla kobiet też produkują takie cope obrazki. Społeczeństwo ciągle przedstawia bycie w ciąży jako najgorsze przekleństwo dla kobiet, a potem dziwi się czemu demografia wygląda tak jak wygląda i czemu kobiety chcą być bezdzietne
Bananek2 - @magdalena-gaska: nie wiedziałem, że dla kobiet też produkują takie cope o...

źródło: IMG_1567

Pobierz
  • Odpowiedz
Tobie się chyba wydaje, że rodzice nie uprawiają seksu a macierzyństwo kasuje potrzeby seksualne kobiety. Albo masz piętnaście lat, albo mocno zwichrowaną rodzinę.

@krystal_Tri_tapik: Dlatego same kobiety o tym mówią ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Żyję w związku, ale nie mam czasu ani ochoty na s--s. I dobrze mi z tym, teraz ważniejsze dla mnie są dzieci. Za to mój partner
  • Odpowiedz
@PfefferWerfer: wysokie obcasy to niewątpliwy autorytet jest. ¯\(ツ)/¯

Kobieta ten cały hormonalny wyrzut okołoporodowy wypłukuje z organizmu dość szybko. Zdecydowaną większość w przeciągu paru dni. Powrót do formy przedporodowej, jeśli się nie położy na to kompletnie lachy, kilka miesięcy. Niektóre zmiany się nie cofną: luźniejsze kości miednicy czy plastyczność pochwy, natomiast odpieluszkowe zapalenie mózgu może do roku, co ma swoje uzasadnienie w skrajnym uzależnieniu dzieciaka od opieki w tym okresie.

I mija.
  • Odpowiedz
@magdalena-gaska: to nie żadna tajemnica, że po związku baba zaczyna dbać o siebie żeby upolować kolejnego nieszczęśnika żeby potem zamienić się w ulaną grażynę z krótkimi włosami.
Same zdjęcia na portalach społecznościowych się zmieniają, jak szuka ofiary to wywalone c--e, umalowana, obcisłe ubrania, a potem, a potem to wszystko znika.
  • Odpowiedz
@K-S-: Ale tak jest po ciąży i przy niemowlaku będzie ciężko siebie ogarnąć bo noworodek będzie pochłaniał całą twoją atencje i energie co najmniej do 3 r.ż gdzie już można mu włączyć tv żeby się o---------ł. Rodzicielstwo to dość ciężka sprawa w dzisiejszych czasach. Dawniej się starsze rodzeństwo opiekowało mlodszym a dzisiaj jak już coś się urodzi to zazwyczaj jedynak i jak coś się odwali w domu, nie wiem rurę
  • Odpowiedz