Aktywne Wpisy

mickpl +815
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
źródło: boomer
Pobierz
Ytarka +396

#zwiazki
@sonig: ja pieprzę, szukałeś kobiety, az znalazłeś taką która potwierdziła twój pogląd i w końcu możesz uznać że to prawda? :D
Dobrze się czujesz w swojej bańce?
@antslom: w sensie za salę? Ja też w 2015 wesele na 75 osób za salę dałem prawie 20k. Nie wyszedłem na zero ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niezłe napracowanko i taktyka by o 2:31 zaciągnąć upatrzoną MILFetkę na rauszu do schowka na miotły 👍🏻
Obecnie coraz więcej par robi wesela typu piknik w hawajskich koszulach, albo grill w dresach czy po prostu kolacja dla najbliższych przyjaciół i rodziny. Ilość sal na wesela do 50 osób jest coraz większa. Zwyczaj się zmienia i myślę
@ziomus13: X k---a D, ty tak na serio? Jak Ci się zwróci połowa to będzie dobrze, na jakim ty świecie żyjesz? Liczmy, że musisz zrobić wesele na 100 osób (takie typowe), za samo żarcie to będzie minimum 30k, bo trzeba liczyć MINIMUM 300zł od talerzyka a najczęściej więcej. A pragnę Ci uświadomić, że ludzie