Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Żeby choć jeden, słownie JEDEN, "dziennikarz" TVNu był tak odważny w stosunku do PO, jak Stanowski czy Mazurek są w stosunku do PiS, to byłoby święto.

Przecież zarówno Stanowski, jak i Mazurek, to POwcy, tylko niewystarczająco fanatyczni, jak dla waszej sekty.
  • Odpowiedz
@Kapitalista777: Podzielisz się przykładami odwagi do PISowców? Bo bardzo mnie zaintrygowałeś tym stwierdzeniem.

Jak owa odwaga się przejawiała? W których konkretnie odcinkach lub materiałach. Oglądalem i słuchałem różnych ich wystapięń. Ale raczej byli bardziej centrowi z pochyłem na prawo. Aniżeli w drugą stronę.

Ps. A może chodziło Ci o redaktora Stankiewicza. Albo Profesora Dudka?
  • Odpowiedz
Ale lewusów boli, że Judezeitung ma małe znaczenie, sponsorzy mają ich gdzieś i Stanowski na wysmarowaniu ich gównem (oczywiście odwetowym) jeszcze zarobi. Czasy sprzed 20 lat nie wrócą, kiedy Michnik i jego banda dyktowali wszystkim jak mają żyć
  • Odpowiedz
  • 3
@Pomorski_Wilk: eee, a o czym waszmość tak publicznie właściwie p------i? Chyba że jesteś jednym z tych klaunów którzy twierdzą że tylko sympatycy gazety wyborczej mają coś do zarzucenia Stanowskiemu.
Ale wtedy to nawet nie ma co czasu marnować
  • Odpowiedz